Potpredsednik Narodne skupštine Srbije u poseti Svrljigu

Broj pregleda

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Veroljub Arsić i narodni poslanik Dragomir Karić juče su posetili opštinu Svrljig i tom prilikom se sastali sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem i njegovim saradnicima.

Arsić, Karić i Miletić, foto: M. Miladinović
Arsić, Karić i Miletić, foto: M. Miladinović

Delegacija iz Beograda dočekana je u zgradi opštine Svrljig gde su ih primili narodni poslanik Milija Miletić, predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević, zamenik predsednice opštine Svrljig Gradimir Milosavljević, pomoćnici Miroslav Marković i Igor Davidović i njihovi najbliži saradnici.

Susret Antonijevića i Karića, foto: M. Miladinović
Susret Antonijevića i Karića, foto: M. Miladinović

Obilazak radova na izgradnji puta prema Staroj planini iz pravca Svrljiga i završne radove na rekonstrukciji objekta Osnove škole u Svrljigu bili su ciljevi jučerašnje posete potpredsednika Narodne skupštine Republike Srbije Veroljuba Arsića i narodnog poslanika Dragomira Karića.

Obilazak Osnovne škole i sportske hale, foto: M. Miladinović
Obilazak Osnovne škole i sportske hale, foto: M. Miladinović

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije Veroljub Arsić istakao je da je zadovoljan dosadašnjim radovima na poboljšanju infrastrukture u Svrljigu, rekavši da je to znak da ovoj opštini ide na bolje i da će u narednom periodu biti još značajnih ulaganja.

Narodni poslanik Milija Miletić insistirao je da gosti iz Beograda obiđu i radove na završetku sportske hale koja se nalazi na tromeđi između Osnovne škole, Srednje škole i Predškolske ustanove.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: M. Miladinović

Ovo je projekat koji ćemo realizovati u narednom periodu uz pomoć države Srbije. Sportska hala je višenamenski projekat koji će puno značiti svim sportistima, sportskim organizacijama, ali i građanima Svrljiga uopšte, poručio je Miletić.

Pokloni za goste, Arsić i Miletić, foto: M. Miladinović
Pokloni za goste, Arsić i Miletić, foto: M. Miladinović

Narodni poslanik Miletić na kraju radnog sastanka Arsiću i Kariću uručio je prigodne poklone – dar Opštine Svrljig.

Pročitajte i

6 Komentar

 • ‘Istakao je da je zadovoljan radovima’
  Teško nama , ovaj do juce nije znao gde je Svrljig …

 • Pomijare sta drugo reci!Ovi nasi politicari nisu za nikakav k..ac!Umisleli ljudi da su mnogo uspesni a ograniceni su ko poljski wc.Karic samo doso da se najede na racun sirotinje i vrti istu pricu a nista ne realizuje pa mogu slobodno da kazem da je Cumela broj 2

  9
  2
  • Došli da probaju kod Vinka „Kamiondžiju“ kobasucu od pola metra.

   6
   1
  • Recite koliki je racun u „Kamiondzije“? Pa to mi placamo, red je da znamo. Da li im bilo ukusno, bilo li je malo za poneti? ccccccccccccccccccccc

   8
   1
   • Pored Igora Metle Davidovica tesko da su se najeli……..

    5
    3
 • Igor je od sahiste izrastao u vrsnog politicara

  2
  3

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *