Bazen privukao mnoge turiste

Broj pregleda

Velelepni kompleks ”Bazeni Pastirište” zainteresovao je mnoge turiste iz zemlje i inostranstva, pa su mnogi ove godine pohrlili u poseti ovoj maloj i lepoj opštini na jugoistoku Srbije. 

bazen svrljig 5

Zanimljivo je da je ulaznica na ovom kompleksu najniža u regionu i iznosi samo 100 dinara, što kod mnogih gostiju izaziva čuđenje, u pozitivnom smislu te reči.

bazen svrljig svrljig

Vredno je spomenuti da su cene ležaljki i suncobrana takođe veoma niske, odnosno 50 dinara po komadu.

svrljig bazen 1

Bazen je smešten u strogom centru Svrljiga, a u neposrednoj blizini se nalazi Dom zdravlja, crkva Sv. Car Konstantin i carica Jelena, gradski stadion FK ”Svrljig” i sportsko-rekreativni centar ”Pastarište”. Izgled upotpunjuje pogled na Svrljiški Timok koji protiče na samo nekoliko metara od bazena.

Bazen kafe

Najveći broj posetilaca pristiže iz Niša, Knjaževca, Aleksinca, Sokobanje i obližnjih mesta i opština, kao i iz inostranstva.

Rado dolazim u Svrljig, lepo je mesto, još malo treba da se uredi i biće pravo turističko mesto, kaže Milan Stošić, jedan od gostiju bazena.

Zanimljiv i jedinstven izgled bazena privlači mnoge turiste, a skoro sva prenoćišta tokom letnjeg perioda popunjena su, kao i kategorizovani smeštaj na teritoriji svrljiške opštine.

U toku ove kupališne sezone prodato je preko 10.000 ulaznica, a do kraja kupališne sezone očekuje se da u ovoj godini bude prodata i 20.000-ta ulaznica.

Posetite zvaničnu Fejsbuk stranicu ”Bazeni Pastirište”

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

2 Komentar

  • Kako kasker ulazi na sluzbeni ulaz? Jel mogu i ja?

    10
    3
  • Ja sam video Miljanu Kulić na bazenu…

    3
    1

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *