Search
Close this search box.
Broj pregleda

Miletić i Vukadinović na otvaranju bazena u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Odbornik USS u lokalnoj Skupštini i narodni poslanik Milija Miletić i odbornik SO Svrljig iz redova SPS-a Lazar Vukadinović, danas su zajedno obišli kupališni kompleks ”Bazeni Pastirište” kako bi prisustvovali otvaranju. 

Milija MIletić i Lazar Vukadinović
Milija MIletić i Lazar Vukadinović

Miletić i Vukadinović obišli su najpre brčkalište i manje dečije bazene, a potom  i novoizgrađeni poluolimpijski bazen.

Milija MIletić i Lazar Vukadinović
Milija MIletić i Lazar Vukadinović

Miletić je iskoristio priliku i razgovarao sa direktorom CTKS Svrljig Markom Mladenovićem o aktuelnostima i početku nove kupališne sezone i tom prilikom poručio da Svrljig ima najsavremeniji i najmoderniji kupališni kompleks u ovom delu Srbije.

Inače, po svemu sudeći odbornici suprotstavljenih strana u Skupštini opštine Svrljig, ipak su se ovog puta složili da je ovaj objekat potreban Svrljigu i da je jedan od boljih u regionu.

Odbornici Miletić i Vukadinović su se posle kraće zadržavanja na bazenu vratili 13. sednici Skupštine opštine Svrljig koja je bila u toku.

13 Komentara

  1. Prijatno sam se iznenadio posto je Vukadinovic uvideo kako se zapravo vodi politika. Svaka ti cast momce, drzi se Milije i bice sve kako treba biti. Sve najbolje.

  2. Mladi Vukadinovic moze da se bavi politikom ali je izgleda izabrao pogresnu stranu i stranku koja se gasi. Njegov sef od njega hoce da napravi babunca2 ali on to ne treba da dozvoli. Drzi se ovog koloseka i samo napred. Budi i sam odbornik ali da te narod postuje.

  3. Lazar svojim itelektom i obrazovanjem zaslužuje vodeće mesto na političkoj sceni u Svrljigu, borbom za interese građana i urođenim altruizmom. Da imamo ovakvog političara u Nišu, smatram da bi građani bili više zadovoljni njegovim političkim angažmanom, nego postojećom garniturom odbornika.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano