Uskršnja prodajna izložba dečjih radova PU “Poletarac“

Broj pregleda

U četvrtak, 13. aprila, u centru Svrljiga održana je tradicionalna uskršnja prodajna izložba dečjih radova PU “Poletarac“ Svrljig.

Decja izlozba centar

Prodajnoj izložbi prisustvovao je veliki broj Svrljižana, a naročite dece koja su bila zainteresovana za radove njihovih vršnjaka i mlađih drugova.

PU Poletarac u susret Uskrsu

Izložbeni prostor posetio je i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i tom prilikom uputio uskršnju čestitku svim sugrađanima.

On je istakao da je Opština uvek tu da podrži svaku aktivnostu predškolske ustanove “Poletarac“, te da je ovo jedno lepo iznenađenje za sve sugrađane uoči uskršnjih praznika koje je preraslo u tradiciju.

Svi izloženi uskršnji radovi bili su pripremljeni od strane dece, roditelja i vaspitača.

Direktor PU “Poletarac“ Dejan Miletić iskoristio je priliku i sugrađanima uputio čestitku povodom predstojećih praznika.

Pročitajte i

Foto: Svrljiške novine

Održan izbor za najlepšu perašku

Juče je u porti crkve Sv. cara Konstantina i carice Jelena održan izbor za najlepšu perašku. Pobednici ove godine u sve tri kategorije bili su

OO SNS Svrljig čestitao Uskrs gradjanima Svrljiga

OO SNS uputio je svim gradjanima uskršnju čestitku.  Svim građanima pravoslavne veroispovesti OO SNS upućuje najiskrenije čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa. Uskrs je praznik

Arhiva, peraška, foto: Svrljiške novine

SREĆAN USKRS: Hristos vaskrse!

Danas je Uskrs, praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću. Vaskrsenje Hristovo u svetu, osim srpske, danas slavi i ruska, grčka, bugarska i etiopska crkva,

1 Komentar

  • prelepi radovi nasih najmladjih sugradjana

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *