POLITIKA

Jeremić: Vlast je surova prema penzionerima

Broj pregleda

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je danas, prilikom posete Udruženju penzionera Stari Grad, da je „režim pokazao posebnu surovost prema penzionerima smanjujući im penzije“.

vuk jeremic

– Ovaj režim je pokazao posebnu surovost prema našim najstarijim sugrađanima, oduzeo im je ono što su decenijama zarađivali. Jedan od mojih prvih potpisa kao predsednik Srbije biće potpis na inicijativu za stavljanje van snage neustavnog i nemoralnog zakona o smanjenju penzija – rekao je Jeremić u razgovoru sa penzionerima, a prenosi se u saopštenju njegovog tima.

Jeremić se upoznao sa aktivnostima Udruženja penzionera Stari Grad, problemima sa kojima se oni suočavaju i saradnji mladih i penzionera u ovoj beogradskoj opštini.

(Izvor: Blic)

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

1 Komentar

  • svakako da necemo glasati Vucica,ali bas svakom i necemo verovati dok ne odgovori na pitanje….A zasto vas i neke druge o toj temi cujemo tek pred izbore.Gde ste bili do sada…i sa kim…i protiv koga……

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *