Broj pregleda

DJB: Petooktobarske stranke i lideri treba da siđu sa scene

Saša Radulović, lider Pokreta Dosta je bilo, založio se za istovremeno održavanje predsedničkih i parlamentarnih izbora, i ponudio plan u 20 tačaka, odnosno “pobedničku strategiju” za izbore, čiji deo, kako ističe, ne mogu biti istrošene petooktobarske stranke i njihovi lideri.

Sasa Radulovic

“Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i cela prateća garnitura petooktobarskih političara nisu deo rešenja”, ističe Saša Radulović u saopštenju i poziva ih da siđu sa političke scene.


“Oni su deo problema, a svako njihovo učešće na predstojećim izborima, bilo javnim nastupima i govorima na predizbornim skupovima, bilo kao deo liste za izlazak na parlamentarne izbore vodi ka sigurnom gubitku izbora”, navodi se u saopštenju Dosta je bilo i ocenjuje da građani ne žele da glasaju za te političare, ne žele čak ni da učestvuju na izborima na kojima oni predstavljaju demokratske partije.

Političari koji su u tim partijama od devedesetih moraju da siđu sa političke scene i omoguće društvu da “prodiše”, smatra Radulović.

Ponovo je pozvao na dogovor o jednom kandidatu opozicije na predsedničkim izborima, te ujedinjavanje i zajednički nastup novih političkih opozicionih snaga, te precizira: DJB je lider centra, Vuk Jeremić novi lider desnog centra, a Saša Janković – levog centra.

DJB navodi da premijer Aleksandar Vučić treba da da ostavku i raspiše vanredne parlamentarne izbore.

(Izvor: Tanjug, RTS)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *