Svrljiške novine

POLITIKA
Broj pregleda

Jeremić: Mnogo više “dosovaca” uz Vučića nego uz mene

Predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić kaže u Gornjem Milanovcu da je Aleksandar Vučić zloupotrebio državne resurse da bi snimio predizborni spot u avionu.

vuk jeremic

On je naglasio da diktatori imaju tendenciju da sebe izjednačavaju sa državom i narodom.

“Mene pitaju koliko trošim na kampanju. Pa sve što je potrošeno do sada koštalo je manje od iznajmljivanja aviona, ako ga je uopšte platio. A možda ga nije platio, možda je Er Srbija naterana da mu da avion. Što je verovatno slučaj. Vučić glumi u spotu, glumi na konferencijama za novinare, glumi u vladi. On samo glumi. Da mu damo Oskara za sporednu ulogu i da ga pošaljemo u istoriju“, rekao je Jeremić u razgovoru sa građanima Gornjeg Milanovca.

Jeremić je rekao da mnogi danas sa zlobom sećaju i pominju DOS i njega nazivaju “dosovskim kandidatom”, a “danas je mnogo više ljudi iz DOS-a koji su bliski saradnici Aleksandra Vučića, nego što ih je u ovoj sali”.

“Pomenuli ste Mlađana Dinkića. Njegov šef kabineta i desna ruka danas je šef kabineta Aleksandra Vučića i njegova desna ruka. Udarna pesnica i ideolog G17 Plus Zorana Mihajlović, danas je potpredsednica ove vlade. Pitate me za privatizacije u vladi DOS-a, time se bavio Siniša Mali koji je gradonačelnik Beograda i udarna pesnica ne samo Savamale“, rekao je Jeremić.

Povodom Vučićeve izjave “ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili“, Jeremić je rekao da svi diktatori imaju tendenciju da izjednačavaju sebe i svoje interese sa državom i interesima naroda.

Jeremić je dodao da je uoči predstojećih predsedničkih izbora mnogo važnije pitanje, od svih koja se dnevno nameću javnosti, da li će građani glasati za Vučića ili ne.

“Bombarduju vas sa svim ostalim pitanjima, pokušavaju da razvodnje situaciju – da li će biti Toma ili ne, hoće li biti parlamentarnih izbora, hoće li neka stranka da podrži nekoga, hoće li biti više kandidata. Vučić bi tako da zamagli činjenicu da su ovi izbori referendum, jer na referendumu gubi. Ovo je referendum“, istakao je Jeremić.

(Izvor: B92)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

7 Komentara

  • Bravo Miladinovicu, realniji si od svih novina… Ovo je budući predsednik Srbije !

  • Ja cu moj glas dati Jeremicu jer je Vucic izigrao poverenje Svrljizana i nije zaposlio 1500 radnika kao sto je bilo obecano u kampanji. Zbog toga i nije posetio Svrljig vec samo Beloinje kad je dolazio.

    • Nakon ove kampanje i ovih izbora u Svrljigu će biti upošljeno 3500 radnika , ne 1500 kao ranije.

  • Bice sada zaposlice i ovo stotinak svrljizana stoje preostalo, posto sve stoje vredelo i moglo pobeglo glavom bez obzira van.

  • Od kad Jelena preuzela kormilo Opštine idemo u sunovrat… Zaposlili ste ove godine sav talog Svrljiga od Radojkoviceve pa na dalje..

  • Vuk je pravi čovek za predsednika, nešto poput Igora Davidovića na lokalu

  • neko je ovde pomenuo talog.Ne brini,talog ce pocistiti neka nova vlast za koju cemo moci garantovati da se nije zamazala talogom

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *