CZSR
Broj pregleda

Centar za socijalni rad Svrljig dobio novog direktora!

Svrljiški Centar za socijalni rad od juče ima novog direktora, a za razrešenje Vesne Nedeljković, sada već bivše direktorke ove ustanove, na jučerašnjoj devetoj sednici Skupštine opštine Svrljig glasalo je svih 27 odbornika.

centar za socijalni svrljig
Arhivska fotograifja, zgrada Centra

Odbornici lokalnog parlamenta bili su jedinstveni u glasanju za razrešenje dosadašnje direktorke Centra za socijalni rad Vesne Nedeljković, pa su je sa maksimalnih 27 glasova za smenili sa ove funkcije.

Jelena Dj. direktorka centra
Jelena Đorđević, foto: Svrljig.rs

Za novu direktorku postavljena je radnica Centra, Jelena Đorđević. Za Đorđevićevu je glasalo 26 odbornika.

Jelena Đorđević rođena 12.02.1982. godine u Nišu. Živi u Svrljigu gde je završila osnovnu školu, a srednju medicinsku školu završila u Nišu. Zvanje diplomiranog psihloga stekla je na Filološkom fakultetu u Nišu, departman za psihologiju. Zaposlena u Centru za socijalni rad od 2011. godine na poslovima voditelja slučajeva i supervizora. Rukovodilac je internog tima za zaštitu žrtava od nasilja u porodici i partnerskim odnosima. Pohađala je broje obuke i seminare iz oblasit socijalne zaštite. Aktuelno je na četvrtoj godini edukacije iz sistemske porodične terapije sa čijim završetkom dobija zvanje sistemskog porodičnog tarapeuta. Udata, majka dvoje dece.

Zahvaljujem se na ukazanoj podršci i poverenju i nadam se da ću ga opravdati u narednom periodu. Trudiću se da dodatno unapredimo poslovanje u Centru za socijalni rad u Svrljigu, rekla je Jelena Đorđević, novoizabrana direktorka Centra za socijalni rad Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA