Search
Close this search box.
PRIČINJENA MANJA ŠTETA
Broj pregleda

Goreli odžaci zgrada na dve lokacije u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Juče je došlo do paljenja dva odžaka, u Prvomajskoj ulici u stambenoj zgradi i u naselju Saraj u zgradi broj 11.

vatrogasci
Svrljiške novine na licu mesta, foto: J.M.

Vatrogasne ekipe su i ovog puta bile na visini zadatka, sprečivši dalje širenje plamena koji je buktao kroz odžake.

U toku večeri stanare ovih zgrada obišao je i narodni poslanik Milija Miletić koji je razgovarao sa njima o novonastaloj situaciji.

Steta
Miletić na licu mesta sa vatrogascima, foto: J.M. Svrljiške novine

Došlo je do štete, dimnjaci su popucali na nekoliko spratova, ali imali smo i sreće pa je sve veoma brzo završeno, uz naravno pomoć Vatrogasne jedinice iz naše opštine, kaže Miletić.

Sa vatrogascima

Miletić je pozvao sve stanare da preko svojih kućnih saveta makar jednom godišnje organizuju čišćenje dimnjaka i redovno održavaju stambene zgrade, kako ne bi dolazilo do ovakvih nemilih događaja.

4 Komentara

  1. Miletic je obiso naselje saraj ali nije dolazio u prvomajskoj gde je drasticno veca materijalna steta.Tri stana su bila puna dima,dimnjak je ispucao ali sreca u nesreci je bila sto se sve to desilo oko 18h inace bi sigurno bilo i ljudskih zrtava.Interesantno je da se ovaj odzak pali vec 2 ili 3 puta u zadnjih 5 godina sto znaci da ima i nesavesnih i lenjih stanara koji loze svim i svacim a nikada se ne sete da ociste dimnjak blagovremeno kako ne bi dolazilo da ovakvih problema.

  2. evo prilike da se hitno uredi stambena delatnost u svrljigu,da svaka zgrada za kolektivno stanovanje ima titulara odnosno kucepazitelja ili domara. eto novog zadatka za poslanika, jer sledece su na redu fasade koje su potencijalne ubice prolaznika

  3. Moj dimnjak je napukao, tu ne lozimo preko 10 godina vec u dnevnoj sobi, ali najgore od svega je sto smo kasnije culi kako nas optuzuju iako su i vatrogasci i komsije ulazili i videli da nije nikako mogla da bude nasa krivica…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano