PRIČINJENA MANJA ŠTETA
Broj pregleda

Goreli odžaci zgrada na dve lokacije u Svrljigu

Juče je došlo do paljenja dva odžaka, u Prvomajskoj ulici u stambenoj zgradi i u naselju Saraj u zgradi broj 11.

vatrogasci
Svrljiške novine na licu mesta, foto: J.M.

Vatrogasne ekipe su i ovog puta bile na visini zadatka, sprečivši dalje širenje plamena koji je buktao kroz odžake.

U toku večeri stanare ovih zgrada obišao je i narodni poslanik Milija Miletić koji je razgovarao sa njima o novonastaloj situaciji.

Steta
Miletić na licu mesta sa vatrogascima, foto: J.M. Svrljiške novine

Došlo je do štete, dimnjaci su popucali na nekoliko spratova, ali imali smo i sreće pa je sve veoma brzo završeno, uz naravno pomoć Vatrogasne jedinice iz naše opštine, kaže Miletić.

Sa vatrogascima

Miletić je pozvao sve stanare da preko svojih kućnih saveta makar jednom godišnje organizuju čišćenje dimnjaka i redovno održavaju stambene zgrade, kako ne bi dolazilo do ovakvih nemilih događaja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

4 Komentara

  • Miletic je obiso naselje saraj ali nije dolazio u prvomajskoj gde je drasticno veca materijalna steta.Tri stana su bila puna dima,dimnjak je ispucao ali sreca u nesreci je bila sto se sve to desilo oko 18h inace bi sigurno bilo i ljudskih zrtava.Interesantno je da se ovaj odzak pali vec 2 ili 3 puta u zadnjih 5 godina sto znaci da ima i nesavesnih i lenjih stanara koji loze svim i svacim a nikada se ne sete da ociste dimnjak blagovremeno kako ne bi dolazilo da ovakvih problema.

  • evo prilike da se hitno uredi stambena delatnost u svrljigu,da svaka zgrada za kolektivno stanovanje ima titulara odnosno kucepazitelja ili domara. eto novog zadatka za poslanika, jer sledece su na redu fasade koje su potencijalne ubice prolaznika

  • Branislave…Bio si dobar direktor Direkcije i napravio teretanu na vodi ! Sta sada zelis?

  • Moj dimnjak je napukao, tu ne lozimo preko 10 godina vec u dnevnoj sobi, ali najgore od svega je sto smo kasnije culi kako nas optuzuju iako su i vatrogasci i komsije ulazili i videli da nije nikako mogla da bude nasa krivica…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *