BILO JE I VREME
Broj pregleda

POTVRĐENO! Otvara se nova banka u Svrljigu!

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su se sastali sa direktorkom ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“ Filijale Niš Ljubinkom Conić i njenim saradnicima kako bi obišli potencijalne lokacije i lokale za izdavanje u Svrljigu, kako bi ova banka počela sa radom u što kraćem vremenskom roku.

postanska

Razgovor na temu otvaranju nove banke u svrljiškoj opštini nastavljen je danas, nakon prošlonedeljnog sastanka narodnog poslanika Milije Miletića i predsednika IO ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“ Bojana Kekića u Beogradu. Tada je dogovoreno da ova Banka otvori svoju ekspozituru i započne poslovanje u Svrljigu. Vredno je napomenuti da je bankomat ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“  Svrljižanima dostupan još od sredine 2016. godine i nalazi se u centru grada.

Drago mi je što će Svrljig dobiti još jednu banku i što je to u pitanju ‚‚Banka Poštanska štedionca“. Očito je da je u Svrljigu uspostavljen povoljan ambijent za poslovanje privrednih subjekata i normalan život građana, što je i predstavnike ove banke motivisalo da otvore svoju ekspozituru baš u Svrljigu, rekao je Miletić.

Sastanak je nastavljen u kancelariji predsednice opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Nije lose da se otvori i Nova Mlekara

  • Otvorite neku fabriku manite se od banke.Ovo je isto ko da ti neko pokloni auto od 100 hiljada evra i 5000 kubika.Mozemo samo da gledamo i auto a i banku jer para nemamo.Ne zamlacuj se Milijo s gluposti vec kukaj i moli ako oce neko da dodje i da proizvodi nesto

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *