BOGOJAVLJANJE
Broj pregleda

Plivanje za Časni krst – „Bogojavljanje 2017“

Juče je u crkvi Sv. cara Konstantina i carice Jelene održan prvi sastanak Organizacionog odbora ‚‚Bogojavljanje 2017”, na kojem je dogovoreno da svi zainteresovani Svrljižani mogu najkasnije do 18. janura 2017. godine da se prijave za učestvovanje u plivanju za Časni krst.

plivanje za casni

Plivanje za Časni krst po šesti put biće organizovano u četvrtak, 19. januara, na Bogojavljanje, ali ovog puta, umesto na Svrljiškom Timoku, ova manifestacija biće priređena na svrljiškom kompleksu bazena ‚‚Bazeni Pastirište”, zbog problema sa branom i zamrznutom rekom.

Kako je rečeno, prijavljivanje će se, kao i do sada, vršiti kod Savić Dragana u prodavnici ‚‚Forma Savić” ili na telefon 063/473-751.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Crkve, opštine Svrljig, Policijske stanice, Vatrogasne jedinice, Centra za turizam, kulturu i sport, Doma zdravlja, JKSP ‚‚Svrljig”, kao i raniji učesnici i pokretači ove manifestacije u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

7 Komentara

  • Gde je ovde predsednik mladih Stefan ??

  • Zasto ne pliva Igor Davidovic da pokaze narodu da je i tu najbolji?

  • Ja da se pitam svi bi trebali da skocimo po blagoslov u vodu !

  • Kakva struktura i garnitura,sve sami intelektualci i ljudi kojima se trebamo ponositi.Ako izuzmemo Miliju koji je narodni covek,covek koji na svoje ime pobedjuje na izborima dugi niz godina,ovi pored njega nece unaprediti njegov polozaj,nego ce ga srozati do dna.Naprednjaci ili nazadnjaci i G17+ ili regioni srbije,pa druze Milija,zar se nismo borili da takve ne gledamo vise po skupstinskim emisijama,na mestima pomocnika,zamenika i slicno?

  • Seljacka stranka ko da ne postoji zaposeli je URS i SNS

  • Milija stavio sve za koje narod nije glaso

  • Zasto i opozicija nije ukljucena u organizaciju?Mozda i jeste?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *