Search
Close this search box.
BOGOJAVLJANJE
Broj pregleda

Plivanje za Časni krst – „Bogojavljanje 2017“

Podeli sa prijateljima:

Juče je u crkvi Sv. cara Konstantina i carice Jelene održan prvi sastanak Organizacionog odbora ‚‚Bogojavljanje 2017”, na kojem je dogovoreno da svi zainteresovani Svrljižani mogu najkasnije do 18. janura 2017. godine da se prijave za učestvovanje u plivanju za Časni krst.

plivanje za casni

Plivanje za Časni krst po šesti put biće organizovano u četvrtak, 19. januara, na Bogojavljanje, ali ovog puta, umesto na Svrljiškom Timoku, ova manifestacija biće priređena na svrljiškom kompleksu bazena ‚‚Bazeni Pastirište”, zbog problema sa branom i zamrznutom rekom.

Kako je rečeno, prijavljivanje će se, kao i do sada, vršiti kod Savić Dragana u prodavnici ‚‚Forma Savić” ili na telefon 063/473-751.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Crkve, opštine Svrljig, Policijske stanice, Vatrogasne jedinice, Centra za turizam, kulturu i sport, Doma zdravlja, JKSP ‚‚Svrljig”, kao i raniji učesnici i pokretači ove manifestacije u Svrljigu.

7 Komentara

  1. Kakva struktura i garnitura,sve sami intelektualci i ljudi kojima se trebamo ponositi.Ako izuzmemo Miliju koji je narodni covek,covek koji na svoje ime pobedjuje na izborima dugi niz godina,ovi pored njega nece unaprediti njegov polozaj,nego ce ga srozati do dna.Naprednjaci ili nazadnjaci i G17+ ili regioni srbije,pa druze Milija,zar se nismo borili da takve ne gledamo vise po skupstinskim emisijama,na mestima pomocnika,zamenika i slicno?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano