Božić Bata stiže do svih sela uprkos snegu i hladnoći

Broj pregleda

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić sa svojim saradnicima u toku minule nedelje obišao je članove i simpatizere, kao i meštane u Grbavču, ali i u drugim selima, kako bi Božić Bata darivao njihove najmlađe ukućane.

Grbavce Bozic Bata

Po ustaljenoj tradiciji, u selu Grbavče, koje je jedno od masovnijih sela, Božić Bata je svoj deci podelio božićne paketiće, a ona su njemu uzvratila recitacijama i pesmama.

Jelena Djordjevic

Milija Miletić i predsednica Izvršnog odbora stranke Jelena Trifunović i njihovi saradnici poželeli su svim prisutnim srećne Božićne praznike naglasivši da će uvek posebnu pažnju posvetiti selu i poljoprivredi, kao i mladim ljudima na selu i njihovoj deci.

Svrljiška deca iz udaljenijih sela imaju razloga da budu srećna i zadovoljna, jer smo u pravoslavnom duhu, kako dolikuje, na veoma pristojan način dočarali sve radosti koje nam donosi Božić, poručio je Miletić.

Božić Bata će u narednim danima obilaziti ostala sela opštine Svrljig.

Pročitajte i

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Oglasio se Pokret za spas Svrljiga

Povodom današnje objave na portalu ,,Svrljiške novine” o istupanju Sandre Petković – člana Komisije za zaštitu životne sredine Opštine Svrljig koja se u toj komisiji

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *