Stigao badnjak i ispred Centra za turizam, kulturu i sport

Ukupan broj pregleda:

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Marko Mladenović rano jutros, sa predstavnicima opštine Svrljig, posekao je badnje drvo koje je kasnije doneo ispred zgrade Centra.

Direktor Marko Mladenović iskoristio je priliku kako bi sugrađanima čestitao nastupajuće hrišćanske praznike.

Čestitam svima Badnje veče i Božić. Iskreno želim da sutrašnji najradosniji praznik provedete u dobrom raspoloženju, zdravlju i radosti. Iskoristimo ovaj veliki praznik i budimo svi bolji i plemenitiji i da se sa više pažnje i međusobne tolerancije odnosimo jedni prema drugima, poručio je Mladenović.

Po tradiciji i verovanju badnjak se seče pre izlaska sunca. Drvo koje se bira za badnjak je skoro uvek mladi hrast ili cer. Bira se mlado i pravo stablo, veličine tolike da ga onaj koji ga je posekao može doneti na ramenu.

Tradicija i običaji u životu jedne lokalne zajednice presudno utiču na očuvanje identiteta te zajednice. U tom smislu želim da Centar za turizam, kulturu i sport svojim aktivnostima podstakne ljude da neguju i postuju svoju kulturu i običaje, poručio je Mladenović.

5 Responses

  1. Dosta vise sa ovim Markom, igrom slucaja sam vrlo cesto u kulturnom centru i za ova tri meseca koliko je on direktor njega nisam sreo tri puta on ili je odsutan zbog privatnih putovanja ili ako dolazi dolazi iskljucivo pisle 10h bude nekoliko sata i ide. Kulturni centar je pravo rasulo a kako i ne bi bio kad se direktor tako ponasa a fala bogu njega nema ko da kontrolise. Zato ja pitam Miliju, Jelenu, USS, zasto vise forsirate Marka i postavljate ga na ovako odgivornim pozicijam? Dajete los primer ljudima jer svi znaju koliko je neodgovoran . . . ZASTO?

  2. Molim za vise postovanja prema coveku koji je ostavio znacajan trag u kladionicarskim krugovima ovog grada!!! Kudite legendu, covek zivi punim plucima i nezanima ga nista, zivi opusteno pa vam je krivo. MARKOBET.com do pobede!!!!!!!

  3. Na prvoj skupštini narednoj postaviću vlastodršcima pitanje o radu Kulturnog Centra i o ponašanju novog direktora! Ovo je veoma loš primer nama mladima, a uputiću i par otvorenih kritika direktoru!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *