Search
Close this search box.
PRIVREDA
Broj pregleda

Održan sastanak opštine Svrljig, državnih službi i privrednika

Podeli sa prijateljima:

Danas je održan sastanak predstavnika opštine Svrljig, Regionalne privredne komore, Nacionalne službe za zapošljavanje, Inspekcije rada, Poreske uprave i privrednika koji posluju na teritoriji opštine Svrljig. 

sastanak sa privrednicima

Sastanku čiji je inicijator bio narodni poslanik Milija Miletić prisustvovali su izvršni direktor Regionalne privredne komore Niš Aleksandar Milićević, zamenik direktora NSZ filijale Niš Nataša Stanković, načelnica Inspekcije rada Nišavskog upravnog okruga Milica Ljujić i šef Poreske uprave u Knjaževcu Obren Ristić.

sastanak sa privrednicima 2

Uvodnu i pozdravnu reč imala je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović koja je istakla da je opština Svrljig uvek tu da pruži logističku pomoć i podršku svojim privrednicima i građanima Svrljiga.

Cilj sastanka bio je upoznavanje i razmena iskustava privrednika sa predstavnicima državnih službi i opštine Svrljig, ali i najava velikog privrednog sajma ‚‚Svrljig u Beogradu” koji će biti održan 10. februara 2017. godine u hotelu ‚‚Slavija”.

Sastanak sa privrednicima opstine Svrljig

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je cilj opštine da se u narednom periodu poveća zaposlenost na teritoriji svrljiške opštine.

Vlada Republike Srbije će izdvajati mnogo veća sredstva za jugoistok zemlje, za grad Niš, a takođe, veliki akcenat u razvoju privrede imaće opštine poput Svrljiga, rekao je Miletić.

Sastanku je prisustvovalo oko 60 predstavnika privrede.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano