Search
Close this search box.
PRIVREDA
Broj pregleda

Održan sastanak opštine Svrljig, državnih službi i privrednika

Podeli sa prijateljima:

Danas je održan sastanak predstavnika opštine Svrljig, Regionalne privredne komore, Nacionalne službe za zapošljavanje, Inspekcije rada, Poreske uprave i privrednika koji posluju na teritoriji opštine Svrljig. 

sastanak sa privrednicima

Sastanku čiji je inicijator bio narodni poslanik Milija Miletić prisustvovali su izvršni direktor Regionalne privredne komore Niš Aleksandar Milićević, zamenik direktora NSZ filijale Niš Nataša Stanković, načelnica Inspekcije rada Nišavskog upravnog okruga Milica Ljujić i šef Poreske uprave u Knjaževcu Obren Ristić.

sastanak sa privrednicima 2

Uvodnu i pozdravnu reč imala je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović koja je istakla da je opština Svrljig uvek tu da pruži logističku pomoć i podršku svojim privrednicima i građanima Svrljiga.

Cilj sastanka bio je upoznavanje i razmena iskustava privrednika sa predstavnicima državnih službi i opštine Svrljig, ali i najava velikog privrednog sajma ‚‚Svrljig u Beogradu” koji će biti održan 10. februara 2017. godine u hotelu ‚‚Slavija”.

Sastanak sa privrednicima opstine Svrljig

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je cilj opštine da se u narednom periodu poveća zaposlenost na teritoriji svrljiške opštine.

Vlada Republike Srbije će izdvajati mnogo veća sredstva za jugoistok zemlje, za grad Niš, a takođe, veliki akcenat u razvoju privrede imaće opštine poput Svrljiga, rekao je Miletić.

Sastanku je prisustvovalo oko 60 predstavnika privrede.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano