PRIVREDA
Broj pregleda

Održan sastanak opštine Svrljig, državnih službi i privrednika

Danas je održan sastanak predstavnika opštine Svrljig, Regionalne privredne komore, Nacionalne službe za zapošljavanje, Inspekcije rada, Poreske uprave i privrednika koji posluju na teritoriji opštine Svrljig. 

sastanak sa privrednicima

Sastanku čiji je inicijator bio narodni poslanik Milija Miletić prisustvovali su izvršni direktor Regionalne privredne komore Niš Aleksandar Milićević, zamenik direktora NSZ filijale Niš Nataša Stanković, načelnica Inspekcije rada Nišavskog upravnog okruga Milica Ljujić i šef Poreske uprave u Knjaževcu Obren Ristić.

sastanak sa privrednicima 2

Uvodnu i pozdravnu reč imala je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović koja je istakla da je opština Svrljig uvek tu da pruži logističku pomoć i podršku svojim privrednicima i građanima Svrljiga.

Cilj sastanka bio je upoznavanje i razmena iskustava privrednika sa predstavnicima državnih službi i opštine Svrljig, ali i najava velikog privrednog sajma ‚‚Svrljig u Beogradu” koji će biti održan 10. februara 2017. godine u hotelu ‚‚Slavija”.

Sastanak sa privrednicima opstine Svrljig

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je cilj opštine da se u narednom periodu poveća zaposlenost na teritoriji svrljiške opštine.

Vlada Republike Srbije će izdvajati mnogo veća sredstva za jugoistok zemlje, za grad Niš, a takođe, veliki akcenat u razvoju privrede imaće opštine poput Svrljiga, rekao je Miletić.

Sastanku je prisustvovalo oko 60 predstavnika privrede.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • …ovi su svi bili nekad u državne firme što su propale i Ranko Progres i Zuba u Zeleni vr i evo ga na sliku i Mile Davidović 🙂

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *