Broj pregleda

Počinje drugi deo ‚‚Božićnog festivala” u Svrljigu

Nakon što smo se odmorili od euforije dočeka Nove godine, očekuje nas drugi blok ‚‚Božićnog festivala” koji počinje u utorak, 3.1. 2017. godine, predstavom Svrljiška zavrzlama sa početkom od 17 časova u Centru za turizam, kulturu i sport.

Igra BOZICNI

U nastavku dana, na programu je maskenbal, uz naše lokalne DJ-eve.  Najkreativnije takmičere očekuju vredne nagrade, za šta su se pobrinuli sponzori Festivala.

Sreda, 4.1.2017. godine, u znaku knjiga i književnosti.

Književno veče sa početkom od 18 časova okupiće sve ljubitelje lepe reči, koji će uz to biti u prilici da učestvuju i u razmeni knjiga koja će se odigrati na jednom, odnosno poklanjanju knjiga koje će biti upriličeno na drugom pultu.

Iste večeri nastupiće ‚‚Dolče Vita bend”, koji gotovo da predstavlja jedan od zaštitnih znakova ‚‚Božićnog festivala”. Svirka će početu u 23 časova u lokalnom kafeu Tref.

5.1.2017. godine u sali Centra za turizam, kulturu i sport, sa početkom od 18 časova nastupiće KUD Prekonoga i KUD Beloinje. Ulaz se naplaćuje u vidu dobrovoljnog priloga.

Centralni dan festivala je na Badnje veče, 6.1.2017. godine kada će se organizovati prvi Božićni vašar. Na vašaru će domaći proizvođači biti u mogućnosti da izlože svoje proizvode i rukotvorine.

Zakup štanda je besplatan.

Svi zainteresovani se mogu javiti na broj 063/831 7550 radi rezervacije štanda. Organizatori najavljuju raznovrsan sadržaj za sve uzraste i nastup USB grupe, učesnike šou programa „Ja imam talenat“.

Vašar će biti održan u ulici Vase Albanca, ispred gradskog parka, u periodu od 16 do 20 časova.

Nakon Božića koji ostaje rezervisan za krug porodice, završni dan festivala je 8.1.2017.godine kada će se odigrati humanitarna licitacija umetničkih i drugih radova koji su donirani u humanitarne svrhe.

Nakon toga, ‚‚Božićni festival” se završava u prostorijama Centra za turizam, kulturu i sport, gde će biti organizovano sportsko veče od 18 časova.

U 19 sati nastupiće mlada violinistkinja Milica Mladenović, koja dolazi sa Kosova.

Takođe, nema potrebe naglašavati da sav prikupljeni novac od ulaznica, licitacije i drugih aktivnosti odlazi u humanitarne svrhe. Prema proceni Centra za socijalni rad, novac će ići majkama maloletne dece koje su u skorijem periodu postale udovice.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *