GAŠENJE
Broj pregleda

JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” juče prestala sa radom

Izmenom Zakona o budžetskom sistemu koji je usvojila Narodna skupštima Srbije 15. decembra, juče je zvanično ugašena JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” koja se do sada vodila kao indirektni korisnik budžeta opštine i javnih prihoda. 

Zgrada-Direkcije

JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” juče je zvanično prestala sa radom, a radnici tog preduzeća raspoređeni su na sličnim poslovima, ali u Odseku za urabnizam pri Opštinskoj upravi Svrljig.

U suštini ovo znači da je se JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” pripojila Opštinskoj upravi i to u raznim sektorima, a nije isključeno da se kasnije oformi i nova uprava, odnosno odsek.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

11 Komentara

 • Bravo Milijo zbrinuo si neradnike!Obicni smrtmici bi izleteli na ulicu a ovi sto unistavaju budzet njih cuvas jer su vrhunski strucnjaci za manipulaciju i prljave poslove. Ako komentar ne objavite u potpinosti objavicu ga ja javno na fb da svi vide kako cenzurisete objave i stitite parazite.

 • Dobri radeo u Zeleni vrh, pa doveli ga do dna, pa u SIndikat pa u DSS pa Direkciju, svuda gde bio došli do bankrota.

 • Kako moze Dobri kao predsednik sindikata može da bude i u direkciji. Zar to nije sukob interesa osim njegovih. I poslodavac i sindikalac. SRAMOTA

 • Ajde da se organizujemo i isteramo parazite na ulicu.Svi iz direkcije imaju stanove i lokale u Nisu i Svrljigu a to nisu mogli da isfinansiraju od plate.Ne dozvolite da nas jasu.

 • Ko si bre ti da organizujes nekog da bih isterao nekog gnjido jedna bezimena. Sto ti nemas lokal ili stan?, jel si se upitao????? Zato sto si jedna obicna i glupa nistarija koja nema svrhu postojanja glupane glupi. I sve dok postoje takve budale kao ti necemo ici u bolju buducnost

  • Ja nisam lopov i nemam nista.Time se ponosim a vi stitite lopove nistarije Svrljiske

  • Sta se pravis pametan i kritikujes i nazivas nekog glupim.Covek ima legitimno pravo da misli i da svoje ideje sprovodi u dela.Inspekcija treba da ispita sve poslove koji su isli preko direkcije jer je to preduzece najkorumpiranije u nasoj opstini.Procenti lete i svi dobro znamo ko dobija poslove.Dobro su se nafatirali svi zaposleni u izmisljenom preduzecu za zbrinjavanje “strucnjaka i stranackih neradnika”.Podrzavam akciju da se okupimo i najurimo gnjide i vaske koje nam krv piju.

   • Ma izadji iz misije rupe slone jedan glupi

    • Konju ako ti je Dobri tata to ti ne daje za pravo da se**s ovde i vredjas ljude.Tacno znam da je mala ljiga u pitanju.Mislim na ovog elktricara banderasa.

 • On je jedan glupi BOT koji zivi za sendvic i sok.

 • Presipaju neznalice iz supljeg u prazno. Samo ce manje da traze udeo i da ucenjuju.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *