Search
Close this search box.
GAŠENJE
Broj pregleda

JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” juče prestala sa radom

Podeli sa prijateljima:

Izmenom Zakona o budžetskom sistemu koji je usvojila Narodna skupštima Srbije 15. decembra, juče je zvanično ugašena JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” koja se do sada vodila kao indirektni korisnik budžeta opštine i javnih prihoda. 

Zgrada-Direkcije

JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” juče je zvanično prestala sa radom, a radnici tog preduzeća raspoređeni su na sličnim poslovima, ali u Odseku za urabnizam pri Opštinskoj upravi Svrljig.

U suštini ovo znači da je se JP ‚‚Direkcija za izgradnju Svrljiga” pripojila Opštinskoj upravi i to u raznim sektorima, a nije isključeno da se kasnije oformi i nova uprava, odnosno odsek.

11 Komentara

  1. Bravo Milijo zbrinuo si neradnike!Obicni smrtmici bi izleteli na ulicu a ovi sto unistavaju budzet njih cuvas jer su vrhunski strucnjaci za manipulaciju i prljave poslove. Ako komentar ne objavite u potpinosti objavicu ga ja javno na fb da svi vide kako cenzurisete objave i stitite parazite.

  2. Kako moze Dobri kao predsednik sindikata može da bude i u direkciji. Zar to nije sukob interesa osim njegovih. I poslodavac i sindikalac. SRAMOTA

  3. Ajde da se organizujemo i isteramo parazite na ulicu.Svi iz direkcije imaju stanove i lokale u Nisu i Svrljigu a to nisu mogli da isfinansiraju od plate.Ne dozvolite da nas jasu.

  4. Ko si bre ti da organizujes nekog da bih isterao nekog gnjido jedna bezimena. Sto ti nemas lokal ili stan?, jel si se upitao????? Zato sto si jedna obicna i glupa nistarija koja nema svrhu postojanja glupane glupi. I sve dok postoje takve budale kao ti necemo ici u bolju buducnost

    1. Sta se pravis pametan i kritikujes i nazivas nekog glupim.Covek ima legitimno pravo da misli i da svoje ideje sprovodi u dela.Inspekcija treba da ispita sve poslove koji su isli preko direkcije jer je to preduzece najkorumpiranije u nasoj opstini.Procenti lete i svi dobro znamo ko dobija poslove.Dobro su se nafatirali svi zaposleni u izmisljenom preduzecu za zbrinjavanje “strucnjaka i stranackih neradnika”.Podrzavam akciju da se okupimo i najurimo gnjide i vaske koje nam krv piju.

        1. Konju ako ti je Dobri tata to ti ne daje za pravo da se**s ovde i vredjas ljude.Tacno znam da je mala ljiga u pitanju.Mislim na ovog elktricara banderasa.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

„NA DINAR TRI DINARA“