Search
Close this search box.
Broj pregleda

Svrljiški rukometaši nepobedivi! Ekipa za primer

Podeli sa prijateljima:

Rukometaši R.K. ‚‚Progres” Svrljižanima su doneli novu radost pobedivši direktnog konkurenta za ulazak u ‚‚Prvu ligu” – ekipu ‚‚Pirot” iz Pirota rezultatom 33:22.

rk-progresMinulog vikenda u Pirotu u sportskoj hali ‚‚Kej” odigrana je rukometna utakmica petog kola ‚‚Druge lige Morava” između domaće ekipe ‚‚Pirota” i ‚‚Progresa” iz Svrljiga.

Svakako, bio je ovo derbi Lige iz kojeg su rukometaši ‚‚Progresa” odneli pobedu savladavši do tada neprikosnovene momke ekipe ‚‚Pirot”, koji su bili u moralnoj prednosti, kako zbog domaćeg terena, tako i zbog podrške navijača sa tribina.

Rezultat na poluvremenu bio je 8:18, u korist gostiju, dok je na kraju bilo 22:33 u korist ‚‚Progresa”.

rk-progres-svrljig

Vredno je istaći da je za Svrljižane ekipa iz Pirota bila neosvojena tvrđava duži niz godina, ali ta tradicija je na sreću igrača iz Svrljiga prekinuta.

Za igrača utakmice proglaše je Živković Stevan iz redova R.K. ‚‚Progres”, a pored njega veliki doprinos pobedi dali su i Marjanović, Vasić, Obradović i Nikodijević.

Naredna utakmica šestog kola igraće se u Lebanu protiv ‚‚Radana”. 

13 Komentara

  1. Bravo rukometasi!Djolence od kad si ti postao predsednik vi sve redom pobedjujete!Ako si i u klubu kao u privatnom zivotu strog,precizan,odgovoran i posten daleko cete da dogurate u to ne sumnjam.Srecno u daljem toku takmicenja!

  2. Konacno stizu neke najave da mozda lepsa vremena dolaze za Svrljiski sport. Dace bog da rukometasi udju u prvu ligu ali podrska i za sve ostale sportske kolektive u nasem Svrljigu.
    Radujmo se ovakvim rezultatima draga gospodo umesto da nipodastavate uspehe nasih sportista. Oni se bore za nasu malu opstinu, poceli su da svetlaju obraz naseg mesta pa da vas pitam gospodo zasto to i ne podrzati ?
    Ne volite kokicu? ne volite kesu? Ali ako volite sport, i ako volite ovo mesto gde zivite onda bi ste trebali da stavite prst na celo i razmislite, da li su u celoj ovoj prici najbitniji kokica i kesa ili nesto drugo ?!
    Da nam svane gospodo

    1. Xaxaxaxa Manic sprema ekipu samo ne znam ko ce iz Svrljig da mu igra.Manicu bi bilo bolje da se prikljuci ovoj ekipi jer i mòze dosta da pomogne.Kokica i Kesa napolje,Manic u klub a Cumela da odresi kesu i sve ce si bude

  3. Interesuje me gde ste bili proteklih deset i vise godina sa mnogo vecim parama za rukomet …unistili ste ovaj sport ovo je lazna slika zato sto su svi igraci sa strane!!!Poenta je stvarati domace igrace i skloniti decu sa ulice a ne davati nekim Nislijama da bi se opravdala sujeta nekih nestrucnih joji su figurirali decenijama u klubu.U svakom slucaju bolje je i ovo nego sto se pijancilo i bancilo od para gradjana

    1. Decko ako mrzis Kesu i Kokicu nemoj da sabotiras i omalovazavas klub.Krivo ti sto ti ne igras pa sad su svi nevalja samo ste ti i Manic dobri.

  4. Bravo carevi odusevljen sam vasim rezultatima!Mogu samo da vas mrze i da vam zavide zlobnici Svrljiski.Uvek ce da se nadje neka budala da kenja i kad je nesto dobro tako da na njih se ne osvrcite i cepajte sve redom

  5. Redovno citam Svrljiske novine i dolazim do zakljucka da najvise komentara ima na objavama u vezi rukometa.Stvarno ovi momci zasluzuju da budu mediski propraceni jer svima nama inponuje kad nasa ekipa iz naseg malog mesta pobedjuje ekipe poput Pirota koji je grad od 60-70 hiljade stanovnika.Pobediti Pirocance je stvarno veliki uspeh!

    1. Srbo ne mlati praznu slamu.To sto je rasulo u sah klubu to ne znaci da je i u rukometu.Sta li si samo hteo da kazes kad si napisao vestacka pobeda!?U ostalom ko tebe smatra za ozbiljno jer za ceo svoj zivot nista nisi uradio

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano