Svrljiške novine

Broj pregleda

Rasprodate karte za projekcije filma ‚‚Vojna Akademija 3”

Za današnje dve projekcije filma ‚‚Vojna Akademija 3” karte su bile već rasprodate u 14 časova.

Vojna Akademija 3
Vojna Akademija 3
Marko Mladenović
Direktor CTKS Svrljig Marko Mladenović

Prema rečima direktora Centra za turizam, kulturu i sport Marka Mladenovića, za premijeru ‚‚Vojne Akademije 3” vladalo je veliko interesovanje svrljiških školaraca i mladih Svrljižana.

Mladenović već za naredni mesec najavljuje nove projekcije i pozorišne predstave u sali svrljiškog bioskopa koji radi u okviru Centra za turizam, kulturu i sport.

‚‚Pored projekcija novih filmova, u narednom periodu planiramo da upotpunimo repertoar – popularnih filmova starije produkcij. Ideja je da pored toga sadržaj upotpunimo i animiranim filmovima za naše najmlađe sugrađane”, rekao je Mladenović.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

5 Komentara

 • Bolji si od svih predhodnika u KC… ! Bravo decko ! Kako se Gagi nije setio da ovo radi pre tebe, njemu Svrljig nije bitan jer se odselio za Niš… I u Opštini i Školi ima takvih …. Uskoro ce biti svi počišćeni !

 • U Svrljigu zaziveo bioskop?pa ovo je neverovatno. Dali to neko nije imao smisla za kulturu u predhodnom periodu ili je sad ipak pocelo nesto da radi,da se okrece?????????
  Mlad covek je na potezu!!!!!

 • Svaka cast i samo tako nastavite, evo jednog predloga za sledeci film, od 7. decembra je premijera domaceg filma INKARNACIJA, pa bilo bi lepo da imamo prilike da vidimo ovaj film i u nasem bioskopu.

 • Moj prezimenjak, pa kako da ne bude uspesan direktor, nemoguce je.
  Slabo smo nailazili Marko na bilo kakve informacije o radu ove ustanove na interentu, sada, Boga mi, ti to lepo radis. Hvala ti sto i nama, koji nismo tu, omogucujes da vidimo sta se desava sa kulturnim zivotom u Svrljigu.
  Veliki pozdrav kolektivu i prvenstveno Vama kao direktoru.
  Sve najbolje u daljem radu.

 • Odgovor Razbiglavi: Sve ih počistite, pa na miru uživajte u svojoj gluposti i ljudskoj bedi. Onda neće imati ko da vas podseća koliko ste jadni, i ti i svi koji misle kao ti. Inače, Gagi je mnogo veći “svrljižanin” od većine vas koji ste to samo na rečima i kada treba nešto ućariti od tog lokal patriotizma. Pozdrav za sve prave i iskrene Svrljižane!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *