Počeo sa radom novi informativni portal ‚‚Bubamara Online“

Broj pregleda

Od danas zvanično je počeo sa radom novi informativni portal medijske kuće ‚‚Bubamara“ – ‚‚Bubamara Online“.

bubamara-sajt

Informativni portal ove medijske kuće nalazi se na adresi www.bubamaraonline.com, a na njemu možete pronaći najnovije vesti iz jugoistočne Srbije, kao iz opštine Svrljig, grada Niša i susednih opština i gradova.

Pored radijskog programa koji takođe možete slušati na portalu, ‚‚Bubamara Online“  imate priliku da pregledate mnoge video sadržaje. Imajući u vidu da je ovo sasvim novi medijski projekat ove medijske kuće, normalno je da su neke strane još uvek u fazi izrade, a konačan završetak i zvanični početak rada očekuje se 1. decembra 2016. godine.

Veliki protok informacija, praćeni fotografijama i vestima iz Srbije i sveta značajno će poboljšati informativni deo rada ove medijske kuće koja postoji od 1992. godine.

Cilj nam je da obuhvatimo sve segmente informisanja. Novi portal je još uvek u fazi implementacije, ali tim novinara i dizajnera znatno će doprineti njegovom razvoju u daljem periodu, kažu iz redakcije.

Pročitajte i

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Danas je Svetski dan radija

Nizom radijskih manifestacija danas se obeležava Svetski dan radija. Na teritoriji Svrljiga postoji samo jedna radio stanica – radio ,,Bubamara” koja svoj program emituje od

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.