KULTURA
Broj pregleda

„Jesen Samuraja“ vratio Svrljižane u bioskop

Jučerašnje dve projekcije filma ‚‚Jesen Samuraja” koje su na bioskopskom platnu u svrljiškom bioskopu Centra za turizam, kulturu i sport bile priređene u 19 i 21h vratile su Svrljižane u bioskop.

ctks

Naime, ovu projekciju pogledalo je 205 građana, odnosno nešto više od 100 Svrljižana gledalo je film u oba termina.

Nastojaćemo da ovo postane stalna aktivnost Centra za turizam, kulturu i sport i da pored bioskopskih premijera uvedemo i prikazivanje pozorišnih predstava, ističe Marko Mladenović za portal ‚‚Svrljiške novine”.

mladenovic
Marko Mladenović, v.d. direktor Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu

Inače, Centar za turizam, kulturu i sport ima u planu da bar jednom, ili čak dva puta mesečno u svom bioskopu prikazuje najnovija izdanja filmova.

Kada su u pitanju predstave, v.d. direktor Centra za turizam, kulturu i sport Marko Mladenović kaže da se trenutno radi na pokretanju dramske sekcije koja će raditi u okviru Centra, a ideja je takođe da se pored svega toga pridoda i odeljenje za kreativno pisanje, što u Svrljigu do sada nije postojalo.

Vredno je istaći da će sredinom novembra meseca biti prikazivan film ‚‚Vojna akademija”. O detaljima, ceni ulaznice i terminima, ‚‚Svrljiške novine” će vas blagovremeno obaveštavati.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA