Svrljiške novine

Broj pregleda

U četvrtak 5. sednica SO Svrljig

Na osnovu člana 53. privremenog Poslovnika Skupštine opštine Svrljig,  predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević, sazvao je petu sednicu SO Svrljig, koja je zakazana za 29. septembar sa početkom u 10 časova.

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević (USS)i njegov zamenik Goran Jeremijić (SNS), foto: M.M. / Svrljiške novine
Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević (USS)i njegov zamenik Goran Jeremijić (SNS), foto: M.M. / Svrljiške novine

Na dnevnom redu naćiće se 11 tačaka, među kojima su najzanimljivije: ‚‚Predlog rešenja o razrešenju direktora Centra za turizam, kulturu i sport”, ‚‚Predlog rešenja o razrešenju člana Upravnog odora P.U. ‚‚Poletarac” Svrljig”, ‚‚Predlog rešenja o razrešenju člana Školskog odbora Osnovne škole” i dr.

Takođe, odbornici će razmatrati i ‚‚Predlog rešenja o usvajanju Izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Svrljig za period od 01.01.2016. do 30.06.2016.godine” i ‚‚Predlog rešenja o usvajanju Izveštaja o radu P.U. ‚‚Poletarac” za radnu 2016/2017. godinu’.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Menjajte direktora Gagija trebalo je to jos ranije! Neka ide za Niš !!!, on dok je vodio JKSP propali smo ….A onda je došo Igor Davidović, i JKPS je doziveo preporod!

  • Da li je istina da zamenik predsednika skupstine prima dve plate i plus dnevnice,iako je ranije izjavio da ce skupstinski posao raditi volonterski,posto prima platu u masinskoj.Ako je istina molio bih da neko objasni da li je to po zakonu.A sto se tice morala,o tome mi nista nije poznato.

  • Blago budalama…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *