U četvrtak 5. sednica SO Svrljig

Ukupan broj pregleda:

Na osnovu člana 53. privremenog Poslovnika Skupštine opštine Svrljig,  predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević, sazvao je petu sednicu SO Svrljig, koja je zakazana za 29. septembar sa početkom u 10 časova.

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević (USS)i njegov zamenik Goran Jeremijić (SNS), foto: M.M. / Svrljiške novine
Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević (USS)i njegov zamenik Goran Jeremijić (SNS), foto: M.M. / Svrljiške novine

Na dnevnom redu naćiće se 11 tačaka, među kojima su najzanimljivije: ‚‚Predlog rešenja o razrešenju direktora Centra za turizam, kulturu i sport“, ‚‚Predlog rešenja o razrešenju člana Upravnog odora P.U. ‚‚Poletarac“ Svrljig“, ‚‚Predlog rešenja o razrešenju člana Školskog odbora Osnovne škole“ i dr.

Takođe, odbornici će razmatrati i ‚‚Predlog rešenja o usvajanju Izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Svrljig za period od 01.01.2016. do 30.06.2016.godine“ i ‚‚Predlog rešenja o usvajanju Izveštaja o radu P.U. ‚‚Poletarac“ za radnu 2016/2017. godinu’.

3 Komentar

  • Menjajte direktora Gagija trebalo je to jos ranije! Neka ide za Niš !!!, on dok je vodio JKSP propali smo ….A onda je došo Igor Davidović, i JKPS je doziveo preporod!

  • Da li je istina da zamenik predsednika skupstine prima dve plate i plus dnevnice,iako je ranije izjavio da ce skupstinski posao raditi volonterski,posto prima platu u masinskoj.Ako je istina molio bih da neko objasni da li je to po zakonu.A sto se tice morala,o tome mi nista nije poznato.

  • Blago budalama…

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *