Search
Close this search box.
OSIS 2016.
Broj pregleda

Šahisti uspešni na ‚‚Olimpijskim seoskim igrama Srbije”

Podeli sa prijateljima:

Minulog vikenda održane su ‚‚Olimpijske seoske igre Srbije” u Valjevu. 

sah

Šahovska ekipa MZ Grbavče predvođena Igorom Davidovićem, a u sastavu: Tošić, Batanjac, Minić, Marinković i Vasić – osvojila je drugo mesto i Svrljigu donela srebrnu medalju.

Vredno je istaći da su se u šahu takmičile 13 ekipa i to iz Valjeva, Niša, Gornjeg Milanovca, Aranđelovca, Barajeva, Ražnja, Aleksinca, Vrnjačke Banje, Šapca, Jagodine, Soko Banje, Žagubice i Svrljiga.

19 Komentara

  1. pa otiso pun autobus sportista jel jos neko od nasih osvoji neko mesto ili su svi ostali na p0slednjem mestu, ako je tako da smanjimo troskove i neka ide samo sah u jednim kolima davidovic i jos cetvorica ,

  2. cuo sam da je jedan fini momak u skoku udalj osvojio srebrnu medalju gde je on ,yasto njega niko ne pominje dali treba da bude clan sah.kluba pa da ga neko pomene, svaka cast majstore kad oni nece da te spomenu to cinim ja i cestitam ti na srebru ,neka marinko skoci 3m

  3. urednik treba da napise nesto i o tom momku, zasluyio je nije mala stvar srebro.svaka caswt za osvojene srebrne medalje …veliki uspeh ,to treba proslaviti i poyvati u opstinu sahiste i tog srebrnog momka koji je osvojio srebro.

  4. kamo srece da svaku god donose po dva srebra to je uspeh za jedan mali svrljig.negde sam cuo da su momci dobili pehar najverovatnije za fenjerasa pa su proslavljali kod kaneta i u pehar sipali pivo nebi li pehar dobio boju zlata

  5. Manipulacija.To je u stvari neuspeh.Sa jedinim velemajstorom na osrednjem,da ne kazem slabom takmicenju osvojeno samo drugo mesto.Iskoristicu priliku da napomenem da neko nije dozvolio velemajstoru da igra za ekipu Pluzine u seoskoj ligi,zbog cega P,daluzina nije na njoj igrala,a sada ga zove na seosku olimpijadu,da igra za ekipu Drajinac u kojoj pak ne dopusta da igra bilo ko iz Drajinca,vec igraju trojica sa stanom u Nisu.Sve je tako neobicno,kao i prikazivanje neuspeha uspehom.

  6. Rukometasi su osvojili prvo mesto ali njih niko nigde ne spominje.Verovatno im to prvo mesto i uspeh nisu po volji pa niko to ne objavljuje.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano