UVEK AKTUELNO
Broj pregleda

Prvomajska preplavljena smećem

Podeli sa prijateljima:

prvomajska
Prepuni kontejneri, foto: Đ.I.

U Prvomajskoj ulici kontejneri su prepuni pa se sada smeće odlaže pored kontejnera. 

Psi i mačke raznose kese i smeće na sve strane, pa prolaznici imaju utisak da prolaze pored divlje deponije, a ne pored naselja sa stambenim zgradama.

Da li će veći broj kontejnera rešiti problem ili redovno pražnjenje postojećih?

Da li će nadležni na vreme da reaguju i spreče širenje ove deponije, ostaje nam da vidimo.

23 Komentara

    1. Igore ziv nam bio jos dugo vreme i da su zivi i zdravi tvoji pa sledeci izbori do pobede igor davidovic broj 1najaci covek i politicar legenda!!!!1

  1. Igor je domaćin čovek,nema on para da baca i da se bahati.Čovek jedva da porodicu prehranjuje sa platom od 40 000 dinara.Turska,Crna Gora i ostalo su luxuz za njega.

  2. Igor Davidovic je po meni najbolji direktor u Svrljiskoj opstini!Uvek je spreman da pomogne nebitno gde,nebitno kome i na koji nacin pa je samim tim i redak primer.Citajuci predhodne komentare dolazim do zakljucka da ljudi pisu svasta kako bi ispali duhoviti i zasmejali one koji sve to citaju.Svaki put kad ukazem na neki problem taj problem bude resen u najkracem roku sto do sad nije bio slucaj sa predhodnim direktorima.Svaka cast Davidovicu i od mene ces uvek imati podrsku dok budes ovako radio.

  3. U predhodnom komentaru sam zaboravio da pohvalim i direktora vrtica Dejana Miletica za realizaciju zapocetog projekta prosirenja vrtica.Davidovic i Miletic su se pokazali svojim radom sto se i vidi a vi ostali koji niste zapitajte se zasta primate platu!?