UREĐENJE ŠKOLE

Opštini odobren projekat vredan 60 miliona

Broj pregleda

Sredstva u visini od 60.000.00 dinara odobrena su Opštini Svrljig koja je konkurisala projektom kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjem za kompletnu rekonstrukciju Osnovne škole.

Skola svrljig

Naime, opština Svrljig je u prethodnom periodu konkurisala sa projektom kod Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima za kompletnu rekonstrukciju osnovne škole “Dobrila Stambolić“ u cilju energetske efikasnosti. Rekonstrukcija obuhvata zamenu stolarije, zamenu krova, nabavku kotlova koji su preko potrebni jer su dotrajali stari preko 40 godina i izolaciju objekta.

Sredstva su preliminarno odobrena u iznosu od oko 60 miliona dinara, a juče je sprovedena kontrola na terenu od strane inženjera, koja je uspešno izvršena.

Skola

Početak realizacije projekta očekuje se nakon formiranja Vlade Republike Srbije.

Inače, izrada projektno-tehničke dokumentacije koštala je 4.000 eura, što je takođe opština Svrljig dobila kroz projekat koji je odobren od strane EU PROGRES-a.

Pročitajte i

Ružić sa direktorima, foto: M.M.

Nema produžetka raspusta za đake

Ministar prosvete Branko Ružić rekao je da nema produžetka raspusta za đake. Ružić je istakao da će danas biti objavljena zvanična informacija o modelima nastave

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *