VRNJAČKA BANJA
Broj pregleda

Miletiću Povelja za doprinos razvoju ruralnih područja

U Vrnjačkoj Banji juče je uz mnoge svečanosti otvoren ”Biznis samit – Uposlimo Srbiju” uz ”Gegula” sajam turizma, hrane i pića.

Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić na dodeli nagrade
Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić na dodeli nagrade

Samit ”Uposlimo Srbiju”, koji se u Vrnjačkoj Banji održava peti put, predstavlja spoj nauke, privrede, turizma, kulture i tradicije i jedan je od najvažnijih samita u Srbiji.

Na otvaranju Samita priređena je dodela značajnih nagrada i priznanja kompanijama, udruženjima i pojedincima.

Milija i pehar
Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić

Tim povodom, narodnom poslaniku Miliji Mileitću uručena je Povelja Samita za doprinos razvoju ruralnih područja Srbije.

Drago mi je da sam danas ovde sa vama i da ste prepoznali moju dobru nameru u smeru razvoja ruralnih područja i malih opština. Ja dolazim iz najlepše opštine u Srbiji, iz opštine Svrljig i ponosan sam na sve ljude koji žive u njoj. Kao i mnoge opštine koje imaju potencijala, i mi iz godine u godinu intenzivnije radimo na razvoju i unapređenju turzima i težimo ka tome da, pored poljoprivrede, turizam bude okosnica privrednog rasta i ekonomskog napretka, rekao je Miletić.

On je iskoristio priliku da sve prisutne pozove da prve nedelje u avgustu dođu na najposećeniju manifestaciju u ovom delu Srbije – ”Belmužijadu”, koja se u Svrljigu održava po 11. put.

”Belmužijada” je svojevrsna prilika da se za proizvode iz ovog dela Srbije čuje u celom svetu. Tokom trajanja manifestacije poseti nas blizu 80.000 ljudi, kako iz Srbije, tako i iz inostranih zemalja, poručio je Miletić.

Samit će trajati do nedelje, 26. juna 2016. godine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *