Search
Close this search box.
PREDLOG
Broj pregleda

Milija Miletić: ”Cena ulaznice na Bazenu 100, a ne 150 dinara!”

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslnik i šef odborničke grupe Ujedinjene seljačke stranke u loklanoj skupštini u Svrljigu, Milija Miletić, predložiće Upravnom odboru Centra za turizam, kulturu i sport da cene ulaznica na bazenu sa 150, smanji na 100 dinara.

Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić
Foto: Svrljiške novine / Milija Miletić / arhivska fotografija

Miletić kaže da njegova inicijativa ide u smeru da se sve cene umanje za 30%, što će Upravni odbor CTKS, po svemu sudeći, razmatrati na sledećem sastanku.

Za zakup ležaljki i suncobrana predlažem da cene budu takođe korigovane, odnosno da budu niže za 30 odsto. Smatram da sve cene na bazenu trebaju biti pristupačne za naše građane, ali nikako ne smemo poceniti ljude koji upravljaju i rade na ovom kompleksu, jer je ovo odgovoran i težak posao, rekao je Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da se svi elementi za normalno odvijanje društvenog života moraju pažljivo sagledati, prvenstveno da svrljiška deca imaju kuda u toku dana da izađu, da se druže sa svojim drugarima i da se bave sportskim aktinvostima, a potom da se sagleda i onako teška ekonomska situacija stanovništva.


GAVRILOVIĆ PRIHVATIO POSLANIKOVU INICIJATIVU

Povodom ove inicijative kontaktirali smo direktora CTKS Svrljig Zorana Gavrilovića koji je prihvatio inicijativu narodnog poslanika i najavio da će već tokom sutrašnjeg dana inicirati sastanak Upravnog odbora Centra na kojem će se ova inicijativa razmotriri, a potom doneti i konačna odluka.


OTVARANJE BAZENA ODLOŽENO ZA  UTORAK

Direktor Gavrilović nam je ovom prilikom rekao da će početak rada Bazena  iz tehničkih razloga – umesto najavljenog ponedeljka biti odloženo za utorak.

Inače, na otvaranju, u utorak, ulaz za sve posetioce biće besplatan.

12 Komentara

  1. Tako se vodi politika ako vas neko pita. Bravo Milija moj predsednice. Milija ti si drugi Tito – Josip Broz za mene. Vrati se u Svrljig i zavedi red ovim lezilebovicima. Jelenu posalji u odbornicke klupe jer nije sposobna da rukovodi opstinom, ili umesto nje postavi Branka Miladinovica, na isto mu dodje. Pokazi ljudima kako se radi i nastavi sa izgradnjom opstine, onako kako si zapoceo.

  2. Jeftina demagogija.Ovo je namerno saopsteno da je cena 150 din za ulaz i sad na Milijin predlog se cena smanjuje na 100 dindze.Sto se tice zakupa bara i tu se montira i namesta da neko uzme za neke smesne pare a da za uzvrat finansira seljacku stranku.Ove cene su u akva parku a za ova brckalista mnogo je i 100 din.Prvo poslanice zaposli ljude pa onda udri po dzepu i niko nece da se buni.Ovako uzalud vam trud sviraci i mani te vise da j….. ovaj suntavi narod u glavu

  3. Xaxaxa Gagi prihvatio da glumi u seriji Otpisani.On tumaci Tihog jer sto mu Milija naredi on aminuje i podilazi samo da bi ostao da uziva u fotelji.Kad zatvore direkciju i on ce da dobije pomocnika kao i Davidovic u komunalcu i u opstini.Ako mu dodje Ljiga i organizuje sindikat fotelja ce mu biti pod velikim znakom pitanja jer je on bolja slihtara od njega.

      1. Naravno da ne bi jer sam ja prinipijalan i posten covek.Ne bi mu nadimak bio LJiga da nije takav.Svi su oni uspesni strucnjaci na drzavna jasla ali kad bi nesto privatno pokrenuli propali bi juce

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano