SO SVRLJIG
Broj pregleda

Izabrano novo rukovodstvo u opštini Svrljig

Danas je opština Svrljig dobila novo opštinsko rukovodstvo na čijem čelu je Jelena Trifunović – dosadašnja predsednica opštine Svrljig.

OPSTINA SVRLJIG 2016

Skupštinska većina koju čine Ujedinjena seljčaka stranka, Srpska napredna stranka i Partija ujedinjenih penzionera Srbije danas je izabrala novo rukovodstvo koje će naredne četiri godine voditi ovu malu opštinu.

jeremijic Goran glasa

Nakon utvriđivanja saglasnosti uverenja o izboru odbornika SO Svrljig i izveštaja Izborne komisije, odbornici su za novog predsednika Skupštine opštine Svrljig izabrali Nebojšu Antonijevića, čoveka koji je dve godine uspešno obavljao tu funkciju.

Za njegovog zamenika izabran je Goran Jeremijić – takođe lice koje je ovu funkciju obavljalo i u prethodnom mandatu, odnosno od kada je Srpska napredna stranka u koaliciji sa Ujedinjenom seljačkom strankom.

Najmlađi odbornik - Lazar Vukadinović (SPS)
Najmlađi odbornik – Lazar Vukadinović (SPS)

Skupština je danas glasala i za izbor njenog sekretara na čijem mestu je jednoglasno odlučeno da bude Marijola Gagić, radnik OU Svrljig.

Kada je reč o predsedniku opštine odbornici su odlučili da naredne četiri godine opštinu Svrljigu predstavlja i u bolju budućnost vodi Jelena Trifunović. Za njenog zamenika izabran je Gradimir Milosavljević iz Srpske napredne stranke.

Jelena Trifunovic

Takođe, danas je izabran i novi sastav Opštinskog veća i to: Iva Antić, Tarzan Asanović, Vladica Živanović, Milija Nikolić i Borivoje Petković.

Kada se sve sumira došlo je samo do promene zamenika predsednika opštine, pa je umesto Dragana Petrovića na njegovo mesto došao njegov stranački kolega Gradimir Milosavljević, i promenjen je sastav članova Opštinskog veća u kome višše neće biti Branislava Mihajlovića, Dragoslava Ilića i Ivana Blagojevića.


SKUPŠTINOM PREDSEDAVALI NAJSTARIJI I NAJMLAĐI

SKUPSTINA SV RLJIG

Vredno je spomenuti da su Skupštinom opštine Svrljig, pre konstituisanja, predsedavali najstariji odbornik Milenko Petrović (PUPS), kao i dva najmlađa odbornika Jelena Andrejić (SNS) i Lazar Vukadinović (SPS).

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA