EXE NET

Besplatan internet u gradskom parku

Broj pregleda

Od danas je gradski park u Svrljigu kompletno pokriven brzim internetom koji je instaliran u saradnji sa kompanijom “Exe-Net“ iz Niša, a svaki posetilac parka imaće neograničen pristup internetu.

wi fi zona svrljig

Ovaj projekat je produkt dobre saradnje Opštine Svrljig i kompanije “Exe-Net“’ koja u Svrljigu posluje dugi niz godina.

Gradski park danas je obišao pomoćnik predsednice opštine Svrljig Marko Mladenović kako bi porazgovarao sa mladim ljudima i upoznao ih sa novinama i budućim aktivnostima koje će lokalna samouprava sprovoditi za mlade Svrljižane.

exe net

Svrljig, za razliku od ostalih opština i gradova u okruženju, sada ima mesto gde ljudi mogu da izađu i koriste besplatan internet.  Ovo je važno kako za mlade ljude koji ovde žive, ali i za one starije koji koriste internet. Nastavićemo da kroz ovakve i slične projekte obezbeđujemo što više sadržaja kako bi mladi mogli da kvalitetno provode slobodno vreme, rekao je Marko Mladenović, pomoćnik predsednice opštine Svrljig.

Inače, besplatni internet u parku nosi naziv “www.exe-net.net“ i svaki korisnik se loguje putem savremene aplikacije na kojoj jasno stoji da je Wi-Fi internetom pokriven ceo park.

Za razliku od prethodnih projekata koji su bili vremenski ograničeni, ovaj projekat nije ograničen rokom, tako da će Svrljižani kao i svi posetioci i turisti imati potpuno besplatan brzi internet na ovom mestu zahvaljujući Opštini i kompaniji “Exe-Net“.

Pročitajte i

Na bazenu besplatan “Exe Net“ internet

Svi kupači na kupališnom kompleksu “Bazeni Pastirište“ mogu potpuno besplatno koristiti WiFi internet kompanije “Exe Net“. Ova kompanija godina unazad radi na teritoriji opštine Svrljig,

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *