ŠKOLSTVO
Broj pregleda

Tablet računari za najbolje učenike

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je uručila 10 tablet računara marke ”Tesla” najboljim učenicima Osnovne i Srednje škole, kao i đacima za koje su direktori smatrali da zaslužuju poklone Lokalne samouprave.

Ucenici Svrljig

Zaista mi je drago što su naši učenici uspeli da Svrlji prikažu u najboljem mogućem svetlu. Slobodno mogu reći da imamo najbolju decu i najbolje đake u Srbiji, kaže predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Iz osnovne škole ”Dobrila Stambolić” poklone je dobilo pet učenika – Nađa Stevanović (V), Nina Mitić (VI), Olivera Medenica (VI), Nikolić Anđela (VII) i Micić Bogdan (VIII).

Direktor OŠ ”Dobrila Stambolić” Saša Golubović kaže da u istoriji škole do sada nikada nije bio veći broj učenika koji su se plasirali na republička takmičenja.

Lela Mitić direktorka Srenje škole kaže da je zadovoljstvo imati ovakve učenike koji predstavljaju svrljišku školu, i dodaje da danas nisu bili svi na okupu jer baš današnjeg dana jedan deo učenika predstavlja Srednju školu i Republiku Srbiju na takmičenju u Hrvatskoj, u Zagrebu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *