RADOVI 2016
Broj pregleda

Završena prva faza rekonstrukcije puta do Gojmanovca

Juče je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović u pratnji rukovodioca odeljenja za održavanje i zaštitu državnih puteva Branka Jankovića obišla završne radove prve faze kompletne rekonstrukcije puta Svrljig-Gojmanovac u dužini od 22 km.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine, selo Popšica

Regionalni put drugog A reda 222, od Svrljiga do Gojmanovca, biće kompletno rekonstruisan do juna meseca 2016. godine, a nakon toga po svemu sudeći mašine će biti preseljene na lokaciju iznad sela Crnoljevica gde će se nastaviti izgradnja puta prema Babinom zubu.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Branko Janković kaže da će se uporedo raditi i na povezivanju Gojmanovca sa Aleksinačkim Vrelom – izgradnjom nove saobraćajnice. Na taj način Svrljig bi dobio veoma bližu vezu sa opštinom Aleksinac, pa bi svi putnici mogli da puste ovaj put kao odličnu putnu vezu između dve opštine.

Inače, trenutno je završena prva faza puta od Gojmanovca do izlaza iz sela Popšica.


Svrljig u novom ruhu

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da će opština Svrljig u ovoj godini dobiti mnoge nove puteve, da će biti uređenija, te da će na taj način moći da mnogim stranim i domaćim ulagačima ponudi dobre puteve i dobru infrastrukturu, što je i preduslov za dalji ekonomski razvoj.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA