Završena prva faza rekonstrukcije puta do Gojmanovca

RADOVI 2016

Juče je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović u pratnji rukovodioca odeljenja za održavanje i zaštitu državnih puteva Branka Jankovića obišla završne radove prve faze kompletne rekonstrukcije puta Svrljig-Gojmanovac u dužini od 22 km.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine, selo Popšica

Regionalni put drugog A reda 222, od Svrljiga do Gojmanovca, biće kompletno rekonstruisan do juna meseca 2016. godine, a nakon toga po svemu sudeći mašine će biti preseljene na lokaciju iznad sela Crnoljevica gde će se nastaviti izgradnja puta prema Babinom zubu.

Foto: Svrljiške novine
Foto: Svrljiške novine

Branko Janković kaže da će se uporedo raditi i na povezivanju Gojmanovca sa Aleksinačkim Vrelom – izgradnjom nove saobraćajnice. Na taj način Svrljig bi dobio veoma bližu vezu sa opštinom Aleksinac, pa bi svi putnici mogli da puste ovaj put kao odličnu putnu vezu između dve opštine.

Inače, trenutno je završena prva faza puta od Gojmanovca do izlaza iz sela Popšica.


Svrljig u novom ruhu

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da će opština Svrljig u ovoj godini dobiti mnoge nove puteve, da će biti uređenija, te da će na taj način moći da mnogim stranim i domaćim ulagačima ponudi dobre puteve i dobru infrastrukturu, što je i preduslov za dalji ekonomski razvoj.

Povezano

6 Komentari

  • Sta bre radite ovaj put kome to treba u zivotu. Vi niste normalni ljudi. Nista ne radite.

  • Umukni bre govedo komunjarsko! Ljudi rade nesto korisno za gradjana a ti samo kritikujes bezveze. Sta ste vi SPS-ovci uradili dok ste bili na vlasti osim sto ste sebi povecavali plate?

  • Mi bar imamo rezultat. Kad smo bili na vlast napravili smo Sajtara,moze i da se opipa.

  • Vi zuti ste surnisali i nasu opstinu i celu Srbiju! U Svrljigu je vas krajnji domet afera VOMAPROM koju su gradjani skupo platili.

  • Sta ce nam ovaj put ko putuje prema Popsici i Pirkovcu. Napravite bolje put koji vodi prema Staroj planini i tim selima tamo.

  • Demokrate držte se za Sajtara!

Komentar

Your email address will not be published.