IZBORI 2016

Još uvek nije usvojena lista SPS-a

Ukupan broj pregleda:

Lista “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Nova Srbija, Narodna seljačka stranka – Svrljig pobeđuje“ još uvek nije usvojena, jer kako nezvanično saznajemo, OIK je uočila tehničke nedostatke u podnetoj dokumentaciji, a koje se tiču pojedinih koalicionih sporazuma.

lista

Takođe, nezvanično saznajemo da koalicija oko SPS-a ima rok od 48 sati, od datuma dobijanja dokumentacije, da ispravi tehničke nedostatke, kako kandidatura ne bi bila odbačena.

Ukoliko za 48 sati na adresu OIK-a ne stignu svi potrebni dokumenti, svrljiški SPS bi morao ponovo da krene iz početka sa prikupljanjem potpisa.

Raco Mentović – prvi čovek OO SPS Svrljig, za portal “Svrljiške novine“ kaže da će SPS u roku dostaviti ispravljene tehničke nedostatke kako bi lista bila usvojena.

4 komentara

  1. To su komunjarska posla, gdegod su umešani Raca i Gajić tu nemože da bude ništa čisto niti pošteno! Čak je i članstvo počelo da ih napušta, Bilja je uvek bila iskreni socijalista i patriota ali je sada prepoznala sa kakvim ljudima u SPS-u ima posla i napustila ih. Biljin primer treba da slede i ostali časni i pošteni socijalisti.

  2. Racino vreme je odavno proslo! Jeste on stara lisica politicka ali i tome je dosao kraj. Sta ocekuje kada ga kandidati za odbornike napustaju i odlaze u druge stranke!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *