ŠKOLSTVO
Broj pregleda

Otvaranje odeljenja Ekonomskog fakulteta u Svrljigu

U srednjoj školi ”Dušan Trivunac Dragoš” u Svrljigu održana je prezentacija programa Ekonomskog fakulteta iz Beograda na kojoj su profesori predstavili uslove upisa i dosadašnji rad na svim poljima.

12721933_951604634961164_1276343276_nTakođe, predstavljeni su uslovi upisa, ali i ponuđena mogućnost organizovanja besplatnih kurseva za građane iz oblasti iz oblasti za koje pokažu interesovanje, uz mogućnost otvaranja odeljenja u Svrljigu, ukoliko postoji dovoljna zainteresovanost kod dece.

Ukoliko uzmemo u obzir visinu troškova stanovanja ukoliko se dete opredeli da upiše fakultet van Svrljiga, komunalnih troškova, knjiga, putovanja, onda bi se cena od 1000 evra godišnje, sa mogućnošću plaćanja u 10 mesečnih rata, u šta su uračunate i knjige, pokazala kao veoma razumna i podnošljiva.

Vredno je istaći da bi troškovi studiranja u malom gradu poput Svrljiga bili znatno niži nego u velikim centrima kao što su Niš i Beograd, pa bi o eventualnom studiranju u Svrljigu mogli da odluče i učenici iz drugih manjih gradova i opština u okruženju poput Knjaževca, Niša, Aleksinca i sl.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Bravo Milija

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *