SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Broj pregleda

SPS bila na vlasti godinama, a rezultata nema!?

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost Srpske napredne stranke Opštinskog odbora Svrljig.

11780203_10207274247084464_1193764966_o
Foto/ Srbija danas

Poštovani sugrađani podsećanja radi navešćemo nekoliko činjenica nadovezanih na nedavno saopštenje za javnost izbornog štaba opštinskog Odbora SPS-a Svrljig.

Poćićemo nekim hronološkim redom. SPS je na vlasti u Republici Srbiji od 1990. godine pa sve do dana današnjeg, što samostalno što sa koalicionim partnerima. U opštini Svrljig na vlasti su bili sve do 2000. godine i u periodu od 2008. do 2010. godine.

Danas kada im je stalo do glasova setili su se ratnih veterana i udruženja boraca. Podsetićemo sve borce, porodice palih boraca i ratne vojne invalide kako je vladjuća partija koja ih je i dovela do statusa koji imaju brinula o njima u proteklom periodu. Setili su se da pozovu obespravljene radnike čije su firme privatizovane, obespravljene akcionare i nezaštićene radnike. Podsećamo javnost da je SPS podržavao tadašnju demokratsku Vladu Republike Srbije koja je sprovodila pljačkaške privatizacije u celoj Srbiji pa i u Svrljigu.

Podsetimo javnost da je SPS podržavao tadašnju demokratsku vlast koja je njihovog uvaženog predsednika, gospodina Slobodana Miloševića, isporučila u Hag. Oni su podržavali demokratske opcije na vlasti koje su još u periodu DOS-a potpisale sporazum sa NATO paktom a sadda se pozivaju na moral.

Građani Svrljiga pamte da je u vreme vladavine SPS-a na lokalu u Svrljigu započeta izgradnja sportske hale koja je godinama stajala zarasla u korovu da bi završetak iste tek u ovom periodu, pod vlašću nekih drugih ljudi, počela da se realizuje. Godinama, dok je SPS bila na vlasti, građanima Svrljiga je obećavan bazen. Bazen je napravljen tek po silasku SPS-a sa lokalne vlasti i prošlog leta je delimično počeo sa radom. Podsećanja radi da spomenemo da su lokalni funkcioneri SPS-a 2010. godine sebi dodelili bezobrazno visoke plate, kada je tadašnji presednik Skupštine sebi odredio platu u visini od oko 120.000,oo dinara, kada je u Svrljigu prosečna zarada u privredi bila oko 20.000,oo dinara.

Poštovani građani opštine Svrljig na lokalnim izborima koji su raspisani za 24. April 2016. godine, nastupiće na zajedničkoj izbornoj listi: Ujedinjena Sljačka Stranka, Srpska Napredna Stranka i Partija Ujedinjenih Penzionera Srbije koju podržavaju Srpska Narodna Partija, Socijaldemokratska Partija Srbije kao i mnogobrojna nevladina udruženja, privatni preduzetnici i istaknuti pojedinci.

Izborna lista USS, SNS i PUPS-a dosledno će sprovoditi politiku Vlade Republike Srbije a ujedno će pravedno sagledavati i potrbe građana opštine Svrljig. Ponašaćemo se odgovorno prema mladima, radnicima, poljoprivrednicima i penzionerima.

Srbija pobeđuje!

13.03.2016.

OPŠTINSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVRLjIG

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA