IZBORI 2016
Broj pregleda

U Svrljigu SPS pravi opozicioni blok?

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Svrljig.

sps svrljif

Pozivamo lokalne opozicione partije, pokrete, grupe građana, udruženja, nezadovoljne građane, privrednike, one koji nisu obuhvaćeni partijskim projektom zapošljavanja vladajuće oligarhije i mlade sa uskraćenim pravom na rad, ponižene intelektualce, prevarene penzionere, domaćine poštenih i časnih porodica, one koji štite dečija prava, nezaštićene radnike, akcionare koji su pokradeni i pravno nezaštićeni posle nezakonitih i propalih privatizacija, obespravljene i ponižene invalide, borce ratova, poštene i nekorumpirane policajce koji ne trče po gradovima Srbije da osnivaju stranačke odbore vladajuće seljačke stranke kao što to rade njihovi penzionisani rukovodioci koji su prećutkivali mnoge nezakonite radnje u eri svoga bitisanja u svrljiškom MUP-u, poštene i pravične sudije, zapostavljene sportiste, nedovoljno uvažene nacionalne manjine i seljake koji nisu miljenici USS a time i korisnici podsticajnih i sredstava za razvoj poljoprivrede, patriote koji su protiv ulaska Srbije u NATO i one koji vole svoju zemlju da nam se priključe i postanu opozicioni blok sa zadatkom skidanja sa desetogodišnje vlasti USS i nedavno pridošlih potštapica iz SNS i PUPS te poniženih pridošlica iz SNP i SDPS.

Ne dozvolimo da nam ponovo politička manjina vrši torturu nad većinom građana. Zato budimo jedinstveni. Na prethodnim lokalnim izborima seljačka stranke je osvojila oko 3400 glasova od blizu 9000 glasalih. Od toga 5.233 glasa su osvojile opozicione partije bez i sa cenzusom. Ujedinimo se i 24. aprila ispravimo grešku.

Mi iz Socijalističke partije imamo političke volje i znanja da zajedno delujemo na ubrzanom razvoju opštine, rešavanju pitanja nezaposlenosti stvaranjem proizvodnih uslova i dovođenju stabilnih naših i ino investitora kao i vođenju aktivne socijalne politike. Sa vama bićemo jači. Za bolji, zdraviji i ekološki čistiji Svrljig.

IZBORNI ŠTAB OOSPS SVRLjIG
Predsednik,
Raco Mentović, s.r.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA