Search
Close this search box.
IZBORI 2016
Broj pregleda

U Svrljigu proglašena samo jedna lista za lokalne izbore

Podeli sa prijateljima:

Iako su lokalni izbori raspisani 7. marta, do dana današnjeg u Svrljigu je proglašena samo jedna lista pod brojem jedan – koalicija okupljena oko Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke.

lista

Na glasačkom listiću za lokalne izbore u Svrljigu lista kandidata pod rednim brojem jedan nosi naziv: ”Ujedinjena seljačka stranka-Milija Miletić-Srpska napredna stranka Odgovorno i iskreno za mladost, seljake, radnike i penzionere”. Ovu koaliciju čine USS, SNS, PUPS, SNP i SDPS.

Kako nezvanično saznajemo sa sakupljanjem potpisa početkom naredne nedelje krenuće Socijalistička partija Srbije i Srpska radikalna stranka.

U Srbiji je za parlamentarne izbore predato pet sledećih lista: ”Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”, ”Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka”, ”Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma”, ”Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, ”Dveri – Demokratska stranka Srbije”.

10 Komentara

  1. Ima vremena do 7 aprila,bice jos neka lista,makar jos jedna ! Lokalni izbori su raspisani 7 marta!!!!P.S. Promenite datum u tekstu,nije zlonameran komentar,pozzz

  2. Ako je stvar tako alarmantna onda i ja pravim listu. Zvace se KOMSIJE !
    Nas program imace 5 tacaka :
    1. Obavezno druzenje i ispijanje kafe sa komsijama.
    2. Svakodnevna provera krvnog pritiska.
    3. Organizovani odlazak na bazen u letnjem periodu.
    4. Besplatan internet i kablovska televizija.
    5. …Ovo zadnje upisite sami.

  3. Glasacemo svi za koaliciju sns uss ako je nosilac liste postovani premijer Aleksandar Vucic. U protivnom smatram da je u najmanju ruku neposteno raditi protiv principa i pravila stranke. Za dobru vlast za gradjane Svrljiga uvek ali za nekakvu vrstu izdaje i narusavanje opstih moralnih principa nikada. Uvek za jacanje sns u Svrljigu.

    1. Postovani gospodine Sasa Pile. Kakve veze sada ima Vucic sa lokalnim izborima ??!! Jedino ako gospodin Vucic planira da se povuce sa mesta premijera, preseli u Svrljig i kandiduje za mesto odbornika ( teoretski moguce ) imao bi razumevanje za vasu principijelnost… ovako mi vasa konstatacija vise vuce na neku unutarstranacku podeljenost u lokalnom SNS-u i vase licno nezadovljstvo jer, pretpostavljam, da ste vi na strani onih koji nisu uspeli da budu na listi za odbornike ili ste na mestu ciji redni broj ne osigurava mesto u skupstini.

      1. Pile malo luta i izgubljen je u naprednjackoj magli izmedju dva curana!Necu da pominjem imena da ne uvredim cenjene i postovane curane.Svrljiski buvljak radi i sad je najbolje ko voli da lovi u mutnom.Neki ce da profitiraju a neki ce i da se kockaju i izgube i ono malo sto su do sad imali.Sto se tice SNS-a Vasker je zvanicno dobio ispisnicu,Dijana je dobrovoljno izasla iz SNS prevare ali je zato Goran Jeremija opstao jer vesto manipulise s glupima.On ce da sedne u fotelju a svi ostali koji su potrcci ce da dobiju k….!

  4. Veliki pozdrav za sve clanove i simpatizere USS,samo napred da zavrsimo ono sto smo zapoceli.Dali ste puni sjaj svom gradu a postizete uspehe i u drugim opstinama a to narod prepoznaje.Uz duzno postovanje prema ptedsedniku USS koji je mnogo dao ovom gradu i svojoj opstini,koji je neumorni borac moram da pohvalim i predsednicu opstine Jelenu Trifunovic koja je puno toga uradila i zapocela u svom mandatu.Jeko jos jedan mandat da zavrsimo izgradnju velikog bazena, sportsku halu a ako stignemo da
    uradimo i rekonstrukciju cele vodovodne mreze od Manojlice do Svrljiga.
    Ljudi moji to moze samo USS,zato izadjite na izbore i povedite svoje prijatelje,drugare,komsije i rodjake i zaokruzite br.1 za Srbiju i Svrljig.
    Ziveli !

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano