OBAVEŠTENJE

Obaveštenje za nosioce registrovanih poljoprivrednih gazdinstava

Broj pregleda

svrljig-grbObaveštavaju se svi nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstva sa područja opštine Svrljig, bilo aktivnih ili pasivnih, da je Skupština opštine Svrljig na sednici od 04. februara 2016. godine usvojila Program raspodele sredstva za naknadu štete usled elementarne nepogode. Programom je predviđeno da sva registrovana gazdinstva podnesu zahteve za pomoć u otklanjanju posledica elementarnih nepogoda koje su pogodile teritoriju opštine Svrljig u 2014. godini. Uz zahtev koji dobijaju u opštini ili mesnim kancelarijama, nosioci gazdinstava treba da dostave i kopiju potvrde o registraciji gazdinstva iz 2015. godine i kopiju tekućeg računa gazdinstva na koji će biti prebačena finansijska sredstva u minimalnom iznosu od 2.000 dinara.

Prijava štete i dostavljanje dokumentacije će se obavljati u porostorijama opštine Svrljig i mesnim kancelarijama u periodu od 01.03.2016.  do 31.03.2016.godine.

Predsednik Opštine Svrljig

Jelena Trifunović

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *