Svrljiške novine

TURIZAM
Broj pregleda

Izgradnja bazena po planu

Završetak izgradnje kupališnog kompleksa ”Bazeni Pastirište” odivja se po planu. 

Bazen radovi 2016 Svrljig

Nakon uspešne izgradnje dečjeg kompleksa, partera, zelene površine, potom mesta na kojem će biti postavljeni baldahini, kao i kafe bara, početkom 2016-te godine nastavljeni su infrastrukturni radovi na izgradnji polu-olimpijskog bazena i partera, koji ujedno predstavlja i završnu fazu infrastrukturnih radova na izgradnji ovog kompleksa.

Milija Miletic narodni poslanik
Milija Miletić, narodni poslanik

Veći deo posla je završen. Radi se na uređenju polu-olimpijskog bazena, a uskoro nas očekuju i završni radovi, kaže narodni poslanik Milija Miletić, inicijator i pokretač izgradnje ovog, sada već velelepnog objekta u Svrljigu.

Miletić dodaje da će nakon završetka svih radova na kupališnom kompleksu ”Bazeni Pastirište”, opština pokrenuti novu inicijativu za nastavak uređenja ostatka dela sportsko-rekreativnog centra ”Pastirište”, i na taj način upisala još jednu turističku ponudu u svojoj turističkoj karti.

Svrljig je opština koja sada ima velike šanse da dodatno ekonomski napreduje. Imamo prirodni bazen u Popšici, jedan od najlepših manastira u Srbiji u Pirkovcu, čuvenu pećinu u Kopajkošari i najpoznatiju u Prekonogi. Okruženi smo zaista lepom i čistom prirodom i još lepšim selima, i to ćemo iskoristiti,  a na kraju, kada turisti sve to obiđu imaće priliku da uživaju u najsavremenijem kupališnom kompleksu i rekreativnom centru, rekao je Miletić.

izgradnja bazena Svrljig

Za 2016-tu godinu Miletić je najavio mnoge nove infrastrukturne poduhvate, ako i nastavak izgradnje sportske hale.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Milija da se vrati za predsednika. Nista bez nasega Milije.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *