Search
Close this search box.
EKONOMIJA
Broj pregleda

Vučić: Penzioneri zaslužni za dobre rezultate koje je Srbija postigla

Podeli sa prijateljima:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su penzioneri zaslužni za sve dobre rezultate koje je Srbija ostvarila u prethodnom periodu.

Foto/ Svrljiške novine
Foto/ Svrljiške novine

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su penzioneri zaslužni za sve dobre rezultate koje je Srbija ostvarila u prethodnom periodu.

Vučić je, tokom posete zemunskom Dnevnom centru i klubu za stare “Dragiša Ćirić”, kazao da je zahvaljujući penzionerima zaustavljeno propadanje Srbije.

“Naročito sam zahvalan penzionerima, jer vi ste pravi junaci. Vašom žrtvom zaustavljeno je propadanje Srbije i počeli smo da se dižemo, vi ste obezbedili uslove da imamo više investicija i radnih mesta” kazao je premijer.

Kako je naveo, penzije su danas redovne i biće “samo veće”.

“Mi se ne igramo time da penzije kasne 15 ili 20 dana, ne igramo se sa inflacijom i pošteno kažemo ovo smo uzeli od vas da bi izbegli bankrot”, rekao je Vučić.

Čestitajući korisnicima centra Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih, Vučić je najavio da će još tri centra slična ovom u Zemunu biti otvorena.

“Uložili smo 860 miliona dinara u ove klubove i imaćemo ih pet”, rekao je Vučić koji je zemunskom klubu poklonio DVD plejer.

Vučić je uručio i nagradu bračnom paru Arić koji slavi 60 godina braka. Nakon toga premijer je sa korisnicima kluba odigrao i partiju šaha. Zajedno sa Vučićem klub za stare posetili su i gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin.

VUČIĆ: PROČITAO SAM ZAHTEVE NOVINARA, ODGOVORIĆU ČIM BUDEM STIGAO

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pročitao sve zahteve koje su mu uputili novinari okupljeni oko inicijative “Novinari ne kleče” kao i da će odgovoriti na njih “čim bude stigao”.

“Pročitao sam sve zahteve i odgovoriću na njih čim budem stigao”, kazao je premijer novinarima nakon posete Dnevnom centru za stara lica “Dragiša Ćirić” u Zemunu.

Ranije su novinari okupljeni oko te inicijative uputili pismo premijeru i ministrima Vlade Srbije u kome su zatražili, izmedju ostalog, da inspekcija rada ispita tvrdnje o prisiljavanju novinara da se učlane u Srpsku napednu stranku kako bi zadržali posao, kao i navode o zlostavljanju zaposlenih u pojedinim medijima. Upitan kako komentariše naslovnu stranu današnjeg “Blica”, na kojoj je njegova fotografija docrtavana, Vučić je kazao da je to “dokaz kako u Srbiji cveta cenzura”.

“Mislim da je to odlična novina a ovo je pokazatelj napretka Srbije jer tako nešto nije bilo moguće zamisliti pre tri ili četiri godine”, kazao je predsednik Vlade Srbije.

(Beta, Večernje novosti)

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano