POLITIKA
Broj pregleda

USS pokazala svoju političku snagu

Konvencijom i obeležavanjem šesnaestogodišnjice od osnivanja Ujedinjene seljačke stranke, danas je prikazana politička snaga ove stranke čije je sedište u opštini Svrljig.

USS NIŠ

Pored mnogobrojnih članova stranke, konvenciji su, između ostalih, prisustvovali i koalicioni partneri – Bratislav Gašić, potpredsednik Srpske naptredne stranke, Dragan Glamočić, savetnik premijera, i gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić kaže da će se USS starati za dobrobit cele Srbije i boriti za selo i seljake, radnike i omladinu.

Cilj nam je da sačuvamo Srbiju, da sačuvamo mala mesta poput Svrljiga, Knjaževca, Aleksinca, Bele Palanke, da nam deca ne odlaze, već da ostaju u svojim mestima i tu žive. Siguran sam da ćemo sa partnerima iz Srpske napredne stranke, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, to i ostvariti, živelo srpsko selo, živela poljoprivreda, živela Srbija, rekao je Miletić.

Bratislav Gašić, bivši ministar odbrane Republike Srbije, kaže da je Ujedinjena seljačka stranka u SNS-u prepoznala iskrenog prijatelja i partnera.

Sa govornice je poručeno da će se Ujedinjena seljačka stranka kao i do sada zalagati za brži razvoj sela, malih opština i gradova i da će nastaviti svoje širenje po celoj Srbiji.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *