POSLE MNOGO LETA

Začulo se crkveno zvono u Lalincu

Broj pregleda

Početkom februrara na crkvi Svetog Nikole u selu Lalinac popravljeno je crkveno zvono, koje se u ovom selu začulo posle mnogo leta.

Zvono Lalinac crkva

Kako iz Crkve kažu, zvono je popravio majstor Bora Mijajlović iz Pirkovca, a pored popravke zvona, izvršeni su i ostali električarski i drugi radovi na ovoj svetinji u Lalincu.

Zvono na crkvi u Lalincu

Paroh lalinski je iskoristio priliku i zahvalio se na pomoći kojom dobri ljudi pomažu crkvu u Lalincu i pozvao sve vernike na Svetu Liturgiju koja se održava svake nedelje i praznikom sa početkom u 8 i 30 časova.

Pročitajte i

Obaveštenje MZ Lalinac

Mesna zajednica Lalinac raspisuje javnu licitaciju za prodaju trave sa seoskog igrališta dana 13.06.2021. godine sa početkom u 10 časova.  Pravo učešća imaju sva lica

SREĆNA SLAVA SVETI NIKOLA

SPC i vernici danas proslavljaju Svetog Nikolu Čudotvorca, jednog od najvećih hrišćanskih svetitelja, zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara. Godinama unazad govori se da skoro

Radovi na putu prema Lalincu, foto: M.M.

Popravka puta prema Galibabincu

Na mestima gde je prethodno put popustio usled pomeranja zemljišta, raznih oštećenja i sl. stavlja se novi sloj asfalta i dodatno se ojačavaju te lokacije. 

2 Komentar

  • Lalinska crkva je aktivnija od svrljiske. Bravo i cestitke. Lepo izgleda kada se nesto pozitivno radi. Samo napred.

  • Bravo za ljude koji se angažuju

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *