Search
Close this search box.
POVODOM SAOPŠTENJA
Broj pregleda

Saopštenje Okružnog odbora Ruske stranke u Nišu

Podeli sa prijateljima:

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost Okružnog odbora Ruske stranke u Nišu povodom saopštenja koje je objavljeno da ”SNP i Ruska stranka idu zajedno na izbore na lokalu”.

Ruska stranka

Povodom saopštenja koje je objavljeno u Svrljiškim novinama da Srpska narodna partija i Ruska stranka izlaze zajedno na predstojeće izbore, što je objavila SNP, obaveštavamo javnost da je to neistinita tvrdnja.

Nama je u Ruskoj stranci drago da mnogi žele da sa nama budu u predizbornoj koaliciji zbog autoriteta naše stranke kod građana, ali mi imamo obavezu da taj autoritet vrlo pažljivo čuvamo.

Mi ćemo i dalje pružati pomoć drugim strankama posebno proruske orjentacije ali koalicioni sporazumi se sačinjavaju između organizacija a ne pojedinaca te ćemo verovatno na predstojećim izborima u Nišavskom okrugu izaći sami.

Moguće su postizborne koalicije sa onima koji nisu uništavali Srbiju i Niš od 5. oktobra na ovamo.

U Nišu, Predsednik Okružnog odbora Ruske stranke u Nišu

28.01-2016-god. dr. Miroslav Milosavljević

5 Komentara

  1. Žao mi je dr Miroslave, što kao imenjak niste potvrdili zajednički izlazak na predstojeće izbore u Nišavskom okrugu. Pa ne samo to da ste potvrdili, već da ste najavili i zajedničku konferenciju za štampu čelnika dve stranke/partije gde će se obnarodovati da se pokreće inicijativa za povezivanjem aerodroma u Nišu sa aerodromima u Ruskoj Federaciji, kroz rad neke od privatinih avio kompanija iz te zemlje. Smatram da se glasovi birača mogu dobiti kroz konkretne rezultate tako da se imenjače takvim političkim rezultatima okrenete a ne negativnim iskazima. Živela Srbija i Rusija u pravoslavnom zagrljaju slovenske braće i sestara!!!.

  2. Nikad do sada nisam čuo za Rusku Stranku u Srbiji. Pa se slatko nasmejah kad ovo pročitah. Koliko zaključujem radi se o nekoj porodičnoj stranci koju sačinjavaju jedna ili dve porodice.

  3. Radi se o dobrosmišjenoj reziji radi smenjivanja kadrova Ruske stranke u Svrljigu, i ničemu drugom… A zaprevo niko ne piše o tome. Kako je moguće sklapati koaliciju dok izbori nisu ni raspisani.. Član sam SNP i ove insinuacije nama ni malo nisu potrebne, konpromitovanje zarad tudje računa. Mislim da Joca jako geši i da bi ga ovakve spletke prilično mogle koštati..

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano