VANREDNO

Svrljig pod snegom, saobraćaj otežan

Broj pregleda

Sneg koji od juče pada pravi velike probleme na teritoriji opštine Svrljig. Putevi su skoro neprohodni, a JKSP ”Svrljig” svom raspoloživom mehanizacijom pokušava da osposobi putne pravce.

sneg svrljig

Sve putne pravce čistimo, ali snega koji i dalje pada pravi nam nove probleme. Sva raspoloživa mehanizacija JKSP ”Svrljig” je na terenu i čisti lokane puteve, kaže za ”Svrljiške novine” – direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

Mehanizacija je čistila puteve prema Drajincu, Prekonogi, Grbavču, Đurincu, Ribaru, Beloinju, a trenutno rade na putevima prema Izvoru i Bučumu. Takođe, čiste se putevi prema Niševcu, Merdželatu i ostalim svrljiškim selima.

putni pravac

Posle 17 časova mašine JKSP ”Svrljig” čistiće gradske ulice.

APEL

JKSP ”Svrljig” moli sve građane da pomere vozila sa javnih površina kako bi mehanizacija nesmetano očistila sneg sa kolovoza. Mole se svi građani da automobile, kamione i sva ostala vozila pomere sa javnih površina u večernjim satima, odnosno od 18h.

Pročitajte i

Havarija na vodovodnoj mreži

Zbog havarije na uličnom vodu u ulici Svetozara Markovića, ulica Hadžićeva sa svim pripadajućim ulicama od Doma zdravlja do Kameleon neće imati vodu od 10

Ponovo sneg, foto: Svrljiške novine

Trenutno u Svrljigu pada sneg

Trenutno u Svrljigu pada sneg i hladnije je u odnosu na prethodne noći.  Kako meteorolozi najavljuju sneg će padati do jutra. Lepše vreme očekuje nas

2 Komentar

  • Iznenadio vas sneg u sred zime…

  • Krece slikanje sa babama i dedama u zapustenim i zavejanim sokacima. Predizborni sneg. Samo da se ne klekne.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *