MILETIĆEVA INICIJATIVA
Broj pregleda

Završetak izgradnje puta do Babinog zuba preko Svrljiga

Narodni poslanik Milija Miletić danas se sastao u Vladi Republike Srbije sa šeficom kabineta Zorane Mihajlović, Marijom Blečić, i razgovarao o nastavku izgradnje puta do Babinog zuba – Stare Planine u dužini od oko 20-tak kilometara.

10537146_134052003621043_8013542969067368222_n

Miletić je iskoritio priliku i razgovarao na temu popravke, odnosno detaljne rekonstrukcije puta ka selima Popšica i Galibabinac, kao i oko završetka višenamenske sportske hale u samom Svrljigu.

Kao i uvek do sada, zastupao sam interese Svrljiga i njegovih građana. Prioritet nam je da se što pre napravi putna veza između Svrljiga i Stare Planine, jer bi smo na taj način postali značajnija tačka na turističkoj mapi Srbije. Iskoristio sam priliku i zatražio pomoć od Vlade za rešavanje puta prema selima Popšica i Galibabinac koji su u katastrofalnom stanju, rekao je Miletić nakon sastanka u Beogradu.

On je poručio da je bilo razgovora i u delu rešavanja pravnoimovinskih problema ”Herbogala”, odnosno ”Krke”, te da će ti razgovori biti nastavljeni na idućem sastanku koji će biti održan do kraja godine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *