MILETIĆEVA INICIJATIVA

Završetak izgradnje puta do Babinog zuba preko Svrljiga

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić danas se sastao u Vladi Republike Srbije sa šeficom kabineta Zorane Mihajlović, Marijom Blečić, i razgovarao o nastavku izgradnje puta do Babinog zuba – Stare Planine u dužini od oko 20-tak kilometara.

10537146_134052003621043_8013542969067368222_n

Miletić je iskoritio priliku i razgovarao na temu popravke, odnosno detaljne rekonstrukcije puta ka selima Popšica i Galibabinac, kao i oko završetka višenamenske sportske hale u samom Svrljigu.

Kao i uvek do sada, zastupao sam interese Svrljiga i njegovih građana. Prioritet nam je da se što pre napravi putna veza između Svrljiga i Stare Planine, jer bi smo na taj način postali značajnija tačka na turističkoj mapi Srbije. Iskoristio sam priliku i zatražio pomoć od Vlade za rešavanje puta prema selima Popšica i Galibabinac koji su u katastrofalnom stanju, rekao je Miletić nakon sastanka u Beogradu.

On je poručio da je bilo razgovora i u delu rešavanja pravnoimovinskih problema “Herbogala“, odnosno “Krke“, te da će ti razgovori biti nastavljeni na idućem sastanku koji će biti održan do kraja godine.

Pročitajte i

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *