JKSP SVRLJIG

Uređenje seoskih naselja

Broj pregleda

Minulog vikenda narodni poslanik Milija Miletić obišao je selo Prekonogu gde se izvode radovi koje izvodi JKSP “Svrljig“ na uređenju kanala, prilaznih puteva i seoskih puteva. Pored Prekonoge radovi se izvode i u ostalim selima u svrljiškoj opštini.

grebani asfalt

Opština Svrljig na čelu sa predsednicom Jelenom Trifunović maksimalno ulaže napore kako bi uredila Svrljig i svrljiška sela, kaže Miletić.

On dodaje da u svakom selu mora biti detaljno uređena putna mreža, najpre kopanjem kanala, a potom i sanacijom i izgradnjom puteva, gde god je to neophodno.

Konkretno u Prekonogi uređen je put do seoskog groblja, a sa izgradnjom će se nastaviti uređenjem seoske česme koja je izgrađena tridesetih godina prošlog veka.

do sela

Cilj nam je da se urede sela u kojima ima mladih ljudi i dece, da im se olakša život, da mogu imati slične uslove kao i u gradu, a takođe, uzajamno radićemo na revitalizaciji i ostalih sela svrljiške opštine, kaže Miletić.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *