POLJOPRIVREDA
Broj pregleda

Miletić posetio Matejevačku berbu i razgovarao sa Ministarkom poljoprivrede

Treća po redu ,,Matejavačka berba“ manifestacija koju organizuje niška gradska opština Pantelej u saradnji sa Udruženjem građana za unapređenje života na selu u Donjem Matejevcu, održana je u subotu.

Picture 025

U znak podrške naporima da se podstakne revizalizacija nekad ćuvenog niškog vinogorja ovogodišnju manifestaciju podržala je svojim prisustvom i ministarka poljoprivede Snežana Bogosavljević Bošković koju je u ime Odbora za poljoprivreu pratio narodni poslanik Milija Miletić.

Miletić je pozdravljajući skup vinogradarima poželeo srećnu i berićetnu ovogodišnju berbu čiji je početak upravo najavljen ovom manifestacijom održanom na platou ispreed Zadržnog doma u Donjem Matejevcu uz promociju prvog ubranog grožnja,folklor i prigodnu izložbu tradicionalnih jela i pića iz ovog kraja.

Manifestaciji su prisustvovali i predstavnici niških gradskih opština,gradonaćelnik Niša dr. Zoran Perišić i brojni gosti iz regiona.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Dobar potez poslanika Miletića, kada je krenuo sa ministarkom poljoprivrede na tu manifestaciju u Donje Matejevce. Treba pomovisati Svrljig kod gradskih opština Niša, jer su stanovnici ciljna grupa koju još više i bolje treba privući za učešće u svim manifestacijama na teritoriji opštine Svrljig. Naravno, treba biti uz ministarku poljoprivrede gde god je to moguće pošto time predsednik USS dobija mogućnost da se njegova stranka promoviše, uz dobro kotirani kadar SPS kao koalicionog partnera u sadašnjoj Vladi R.Srbije. Mudrica je Miletić bio i ostao kada je reč o pažljivoj promociji USS, pored većih i značajnijih partija na političkoj sceni Srbije. Živeo Svrljig!!!!.

  • Neka poslanik dovede makar jednog investitora i neka taj investitor zaposli makar jednog Svrljižanina, učiniće svome mestu veliku uslugu.

Komentar

Your email address will not be published.