Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

FUDBAL: Poraz u Gadžinom Hanu

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri ”Svrljiga” poraženi su u Gadžinom Hanu od ”Zaplanjca” rezultatom 4:3 u petom kolu fudbalske zone ”Istok”.

fk-svrljig

Svrljižanima je ovo prvi poraz u ligaškom delu takmičenja, dok su do sada dva puta remizirali i dva puta trijumofovali.

FK ”Svrljig” već za vikend (19.09.2015.) dočekuje ekipu ”Rudar (P)” iz Podvisa.

6 Komentara

  1. Hajte plavci, nije smak sveta izgubiti u gostima, uz toliko datih golova. Mora se dobro videti gde se u dosadašnjim utakmicama grešilo i uraditi sve da se te greške ne ponove. Ima sasvim dovoljno utakmica da se rezultat popravi, odnosno da se popnete na vrh ove lige. Živeo Svrljig!!!.

  2. Miroslave alal ti vera na podrsci i koliko pratis desavanja u sportu jer se odavno nije naso neko kao ti sto normalmo komentarise desavanja u fudbalu malo su ovi nasi fudbalercici iznenadile ove nase svrljiske strucnjake koji su se nadali katastrofalnim rezultatima nasih mladih momaka kako bi mogli da pljuju po FK i salju svoje komentare kao sto vidis ti si jedini koji da je podrsku a videces ne daj boze da krene malo losije koliko ces imati sagovornika u komentarima . Svaka ti cast

    1. Hvala na podršci. Mislim da je pred svrljiškom omladinom bolja budićnost ukoliko se posveti sportu, kada je u periodu osnovne i srednje škole. Ko to prodje kao najbolji može dalje u profesionalne vode. Oni koji to ne mogu neka ne odbacuju iskustva iz tog perioda života jer je velika sportska praksa veliki izvor znanja i umenja u mnogim drugim oblastima. Zbog toga sam uvek podrška uspešnim nastupima tih mladih momaka u plavim dresovima. Živeo Svrljig!!!.

  3. Svrljizanine nemoj da preterujes molim te pa vidis valjda da su tu samo veliki sportski strucnjaci i analiticari koji ceo zivot nista nisu uradili a samo laprdaju i pustimo vise nebitne ljude i slihtare dupe uvlakace i gmizavce daj da nesto uradimo da pomognemo nasim momcima . NAPRED SVRLJIG I SAMO GURAJTE

  4. to je sport , mozes biti prvi,zadnji ,sredina tabele , vazno je da se u klubu radi dobro i da se okupljaju deca, omladina, mladi ljudi, to vazi i za sve sportske klubove,organizacije u svrljigu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano