Search
Close this search box.
VASE ALBANCA
Broj pregleda

Predsednica opštine obišla radove na izgradnji trotoara

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, njen pomoćnik Marko Mladenović, direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović i narodni poslanik Milija Miletić obišli su radove na izgradnji trotoara u ulici Vase Albanca.

0001,20

Protekle nedelje kompletno smo asfaltirali ulicu Vase Albanca, a već danas radimo na uređenju i izgradnji trotoara. Trotoari će biti u dužini ulice, odnosno 1,5 km, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović, podsećajući da su radovi na rekonstrukciji ovih trotoara započeti prošle godine.

Trifunovićeva je poručila da će se, odmah po završetku trotoara na ovoj deonici, radne mašine preseliti u Hadžićevoj ulici.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da je na prvom mestu bezbedno odvijanje saobraćaja i bezbednost pešaka u ovom delu Svrljiga.

trotost

Miletić je najavio da će u narednom periodu opština Svrljig imati veće mogućnosti da obezbedi dodatna sredstva iz raznih ministarstava, kako bi se unapredila i poboljšala infrastrukturna slika svrljiške opštine.

2 Komentara

  1. Sredjivanjem ulice i trotoara stvoreni su uslovi da se privatni vlasnici nekretnina u toj ulici angažuju na uredjenju svojih životnih i radnih prostorija. Posebno ističem značaj ovih infrastrukturnih radova na ovim ulicama, jer će se time stvoriti uslovi da se tu uredi privatna imovina i time dodje do rasta njene cene. Netreba zaboraviti da se sada postavlja pitanje gde se i kako koristi potojeći m2 u ovoj opštini, sa saznanjem da su stvoreni uslovi za razvoj privatnog preduzetništva kada su u pitanju smeštajni kapaciteti. Ima se zasukati rukavi i podržati mobom svako ko ima da sredi svoj deo uz trotoar, pa da se vidi koliko je ostalo od solidarnosti za naš Svrljig. Tu se prvenstveno misli na USS i njegov podmladak, jer oni su motorna snaga ove opštine – ne može svugde da bude Milija Miletić. Ima valjda i nekog drugog ko tu može da povuče ovaj zamajac razvoja opštine Svrljig. Sa druge strane, videće se kako i oni iz opozicije imaju medjusobno poverenje i solidarnost pa da urede svoje prostore i pokažu da nije samo USS dobar domaćin na svojem terenu. Infrastruktura je uredjena pa neka pokaže svako od političkih stranaka/partija, koje deluju u Svrljigu, koliko mogu konkretno da urede prostor kojim oni gazduju. Sada će se videti kolika je unutarpartijska solidarnost i time će se videti i kolike su realne šanse da narodu budu vodje u bolji život. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano