POKRIVENO VIDEO NADZOROM

Postavljena sedišta na tribini FK “Svrljig“

Broj pregleda

U toku jučerašnjeg dana postavljena su 156 sedišta na tribini fudbalskog kluba “Svrljig“.

sedista

Sedišta će u narednom periodu biti detaljno uređena i prefarbana, a pored uređenja tribine, postavljena je i nova ograda oko fudbalskog terena.

ograda

Vredno je pomenuti da su objekat FK “Svrljig“, tribine i sedišta obezbeđeni video nadzorom.

Pročitajte i

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

2 Komentar

  • Bravo svima koji su ovo uradili. Bilo je vreme da se krene u sredjivanje stadiona. Sada već to sve mnogo bolje izgleda, pa se postavlja pitanje kako će se sav taj prostor organizovati tokom predstojećih letnjih i jesenjih meseci, kako bi se okupilo što više korisnika. Predlažem da se iniciraju veterani FK Svrljig kako bi se u terminima koji nisu rezervisani za fudbalske ligaške utakmice, organizovale prijateljske utakmice veterana ovog dela Srbije. Imaju oni štošta da nauče ove mlade fudbalske nade u Svrljigu, ali i da pokažu svoju vitalnost, gde neće biti manje pažnje ljubitelja fudbala, nego što je bilo za protekli Vidovdanski turnir u malom fudbalu. Jednostavno rečeno, dajte navijačima šansu da uživaju u novom ruhu stadiona. Živeo Svrljig!!!.

  • Trebalo bi uraditi neki red tribina i na istocnoj strani,pozdrav!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *