BAZENI PASTIRIŠTE SVRLJIG

Počele pripreme za otvaranje bazena

Broj pregleda

Početkom ove nedelje počele su pripreme za otvaranje kupališnog kompleksa “bazeni Pastirište“.

bazeni-pastiriste

Trenutno se radi na uređenju tzv. brčkališta i šanka kafića u centralnom delu bazena.

Takođe, uzajamno radi se na izgradnji polu olimpijskog bazena koji će po svemu sudeći biti otvoren za kupače sledeće sezone.

Inače, zvanično otvaranje brčkališta biće u ponedeljak. 3. avgusta.

Pročitajte i

Bazen, foto: S.M.

Važno obaveštenje sa bazena

Kako nam je danas saopštio menadžment kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište” – bazen neće raditi u petak, 16. jula. Kako se navodi u izjavi bazen neće

3 Komentar

  • Dajte ljudi da se brčkalište otvori i svrljiška deca da uživaju na njima dostojan način u vrelini avgustovskih dana. Ima tu oko toga brčkališta mnogo posla pa vam želim uspeha u poslu. Živeo Svrljig!!!

  • gospodine jovicu iz tog brckalista ocekujemo da se pojavi novi cavic

    • Poštovani g-dine Milane verujem da očekujete da se iz brčkališta pojavi novi Milorad Čavić, ali treba realno sagledati kapacitete celog kompleksa sa bazenima, a onda realno postaviti razvoj sportova u vodi, u okviru opštine Svrljig. Poterajmo investitora da privede poslove oko bazenskog kompleksa što pre kraju, pa da se pokrene još jedna nova mogućnost za povećanje vanpansionske potrošnje u letnjim mesecima u Svrljigu. Otvaraju se nova radna mesta, pa sve to treba ispratiti na najbolji mogući način, a i koordinirati medju postojećim opštinskim institucijama, ljudskim i materijalnim resursima. Ponovo pozivam na medjusobno poverenje Svrljižana kako bi se okupili u cilju još veće i bolje pansionske ponude – smeštajnih kapaciteta u samom Svrljigu ali i širom teritorije ove opštine. Ima dosta toga da se vidi tokom godine na teritoriji ove opštine, ali smatram da se nedovoljno vodilo računa kada je u pitanju hotel KALAFAT i drugi smeštajni kapaciteti. Brčkalište mora da bude ispraćeno sa hotelskim kapacitetima u Svrljigu ili zaboravite na novog Čavića, koliko god da su mali Svrljižani nadareni da sustignu tu legendu srpskog plivanja. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *