BAZENI PASTIRIŠTE SVRLJIG
Broj pregleda

Počele pripreme za otvaranje bazena

Početkom ove nedelje počele su pripreme za otvaranje kupališnog kompleksa ”bazeni Pastirište”.

bazeni-pastiriste

Trenutno se radi na uređenju tzv. brčkališta i šanka kafića u centralnom delu bazena.

Takođe, uzajamno radi se na izgradnji polu olimpijskog bazena koji će po svemu sudeći biti otvoren za kupače sledeće sezone.

Inače, zvanično otvaranje brčkališta biće u ponedeljak. 3. avgusta.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Dajte ljudi da se brčkalište otvori i svrljiška deca da uživaju na njima dostojan način u vrelini avgustovskih dana. Ima tu oko toga brčkališta mnogo posla pa vam želim uspeha u poslu. Živeo Svrljig!!!

  • gospodine jovicu iz tog brckalista ocekujemo da se pojavi novi cavic

    • Poštovani g-dine Milane verujem da očekujete da se iz brčkališta pojavi novi Milorad Čavić, ali treba realno sagledati kapacitete celog kompleksa sa bazenima, a onda realno postaviti razvoj sportova u vodi, u okviru opštine Svrljig. Poterajmo investitora da privede poslove oko bazenskog kompleksa što pre kraju, pa da se pokrene još jedna nova mogućnost za povećanje vanpansionske potrošnje u letnjim mesecima u Svrljigu. Otvaraju se nova radna mesta, pa sve to treba ispratiti na najbolji mogući način, a i koordinirati medju postojećim opštinskim institucijama, ljudskim i materijalnim resursima. Ponovo pozivam na medjusobno poverenje Svrljižana kako bi se okupili u cilju još veće i bolje pansionske ponude – smeštajnih kapaciteta u samom Svrljigu ali i širom teritorije ove opštine. Ima dosta toga da se vidi tokom godine na teritoriji ove opštine, ali smatram da se nedovoljno vodilo računa kada je u pitanju hotel KALAFAT i drugi smeštajni kapaciteti. Brčkalište mora da bude ispraćeno sa hotelskim kapacitetima u Svrljigu ili zaboravite na novog Čavića, koliko god da su mali Svrljižani nadareni da sustignu tu legendu srpskog plivanja. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *