Search
Close this search box.
ISPISANA NOVA STRANA ISTORIJE
Broj pregleda

Otvoren prvi teniski turnir u Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić zvanično je danas otvorio prvi teniski turnir u Svrljigu koji je okupio 32 takmičara.

Teniski

Turnir su organizovali sportski rekeativci bez uplate učešća i bez velike finansijske pomoći. Prvaku turnira obezbeđen je pehar u znak sećanja na prvi istorijski turnir ”Svrljig 2015”.

otvaranje

Cilj održavanja turnira je okupljanje mladih, razvoj ovog sporta i podsticaj svesti o značaju ovog sporta.

Siguran sam da će iz Svrljiga stazom uspeha krenuti mnogi teniseri. Sledeće godine opština će nastaviti sa radovima na poboljšanju infrastrukture, pa će i tom prilikom biti izgrađen novi teniski teren, rekao je Miletić.

Otvaranju prvog turnira prisustvovali su i zamenik predsednika opštine Svrljig Dragan Petrović i Opštinski većnik Borivoje Petković.

3 Komentara

  1. Čestitam na organizaciji prvog teniskog turnira u Svrljigu. Ovo je vreme pozitivnog primera uspešnosti naših najboljih tenisera, predvodjenih Novakom Djokovićem i baš je dobro što i u Svrljigu krenulo se u razvoj tenisa. Bilo bi veoma dobro da se opština Svrljig angažuje svojim ljudskim i materijalnim dobrima kako bi osposobila svoj Centar za turizam, kulturu i sport da multidisciplinarno isprati uspehe u malom fudbalu, velikom fudbalu, košarci i tenisu, a u cilju da se višeslojno poboljša život i rad mladih u čitavoj opštini Svrljig, baš uključivanjem u pomenute sportske discipline. Živeo Svrljig!!!

  2. u pravu ste gospodine jovicu, ima mali problem koji ce teniseri buduci naslednici i osvajaci vimblldona,rolan garosa , ausrralija open itd igraci buduci sampioni sveta iz svrljiga nece moci to da ostvare jer je kosarka zahvaljujuci mileticu i drugih mocnika zauseli su sve termine velike zvezde buduce nase koosarke tako da teniseri nece imati nijedan termin u b.sali jer je kosarka buducnost svrljiga. propasce nam nevidjeni talenti jer nece moci od kosarke da dobiju nijedan termin da bi trenirali i postali kao sto je novak djokovic

  3. Milane,
    dali vi znate sta govorite?
    Teniseri iz Svrljiga?
    Skupili se drugari iz kraja da se poigraju,a vi ih saljete na vrh sveta.Ne znaju ni reket da drze u rukama,baba Rada ima previse posla.
    A koliko se ja razumem u neki sport,balon sala i tenis,nebo i zemlja,da ne trebaju mozda i fudbaleri da im daju teren ako ce na vimbldon?
    A gde su svi ti znalci bili kada se sredjivala balon sala?
    A svi bih da imaju neka prava!
    Smetaju im Poslanik Milija,kosarkaski klub,fudbalski klub,rukometni?
    Milane,za tenis treba teniski teren a ne balon sala,koja nema uslove ni za druge sportove kamoli za tenis.
    Ali lakse je uvek gledati u tudje dvoriste i traziti krivca u duge osobe,i klubove,Ili treba se pogledati covek u ogledalo i videti ko je i sta?Teniser,bez terena na sljaci ili betonskog terena ne postoji.
    Ali sa vase strane vazno je da se nesto napise.
    Ali kod nas svi su znalci.zato smo tu i gde jesmo.Itd.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano